Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to toto jest

POMOZCIE MI PROSZE- DZIWNA OPUCHLIZNA??

Polecane posty

Gość co to toto jest

od jakiegos czasu, moze ok. miesiaca bardzo puchna mi nogi, glownie stopy - jak dotad. dzis spuchly mi natomiast całe nogi - łydki, uda, pod kolanami zrobily mi sie takie jakby gule. nigdy dotad czegos takeigo nie miałąm, nigdy mi nic nie puchalo, nawet w upaly. lekarz stwierdzil ze to zatrzymanie wody w organizmie i przepisal leki moczopedne. od jakiegos czasu biore tabletki yasminelle, ale ta opuchlizna zaczela sie jeszcze zanim je zaczelam brac, wiec nie wiem czy to stac, ponoc one moga dawac takie efekty ale.... zaczelo sie wczesniej.:/ to nie ejst tak ze non stop, ale co pare dni, stopy b. czesto zwlaszcza pod wieczor mam b. spuchniete, a dzis jeszcze łydki i uda doszły - jeju takie cieplo a tu ani szortow ani sukienki bo te nogi takie okropne macie jakis pomysl co to moze byc ????

Gość nie wiem na czym to polega
jak masz takei problemy to nei wiem czy powinnaś brać tabletki anty hormony w tabletkach przyczyniają sie do powstawania żylaków a skoro ty już teraz masz problemy z krążeniem w nogach to wniosek że chyba powinnaś odstawić tabsy i zadbać o nogi