Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedace w rozsypce

Przespalam sie ze swoim ojczymem.

Polecane posty

Gość bedace w rozsypce

Ja wiem, ze zaraz mnie obsypiecie obelgami. Sama czuje sie jak ostatnia swinia. Jak moglam to zrobic wlasnej matce? Mieszka z nami od 3 lat i zawsze lubilismy sie.Ja mam 22 lata,mieszkam z mama,bo studiuje jeszcze.Jego polubilam od razu,bardzo cieply,czuly i kochajacy dla mojej mamy. Pare tygodni temu mama wyjechala do swojej siostry na 3 dni a my zostalismy sami.On nie mogl jej towarzyszyc ze wzgledu na prace.Stalo sie to rano.Poszlam robic kawe do kuchni,wlaczylam ekspres i nagle on stanal w drzwiach, w samych bokserkach. Popatrzylismy sie na siebie i sama nie wiem jak to sie stalo, ze wyladowalismy w moim pokoju. Mam wyrzuty sumienia.Nie powinno do tego dojsc. On tez sie z tym zle czuje. Wczoraj przed przyjazdem mamy znowu to zrobilismy. Mam rozdarte serce. Co robic?

Gość kasisa rózgalska
to już było jakiś czas temu:P poprosimy o inny zestaw:D

Gość tytyt
Ale Brazylia! Cóź, wygrała młodość :-)

Gość bedace w rozsypce
Pisze tu po raz pierwszy.To wydarzylo sie wczoraj.

Gość bedace w rozsypce
Zamierzam jej powiedziec i wyprowadzic sie z domu, nie wiedze innego wyjscia.Nie wybaczy mi tego nigdy.

Gość MisiaaaXxx
Prawda pewnie i tak w końcu wyjdzie na jaw, dlatego uważam, że powinnaś powiedzieć mamie prawdę. Jest to bardzo niezręczna sytuacja, ponieważ osoby, którym ufała zawiodły jej zaufanie. Możliwe, że Twoja mama Was znienawidzi. To będzie dla niej ogromny szok, na pewno nigdy nie spodziewała się, że posuniecie się do tego. Musisz być dla niej wyrozumiała. A dlaczego przespałaś się z własnym ojczymem? Coś do niego czujesz? Czy to były po prostu chwile zapomnienia? ;)

Gość bedace w rozsypce
Tydzien temu zostawil mnie chlopak, zdradzil mnie. On byl wtedy przy mnie i pocieszal mnie. Poczulam sie tak blisko,jesli moge to tak ujac,nie wiem,lubie go,ale nigdy nie sadzilam,ze tak wyjdzie. On chce byc ze mna, nie z moja mama i to jest najgorsze.

Gość MARCOO
jak to co??? szmacić się dalej.

Gość bedace w rozsypce
no wlasnie.Nie chce sie szmacic,juz teraz sie tak czuje.Boze,nie wiem co robic.Jak to powiedziec?Nie zycze nikomu takiej sytuacji nigdy :-(

Gość MisiaaaXxx
Uff... No to się porobiło... ;) Z tego co widzę Twój ojczym jest egoistycznym człowiekiem, który myśli tylko o sobie. Był z Twoją mamą już 3 lata, tworzycie rodzinę, a mimo to dopuścił do tak niezręcznej sytuacji. Obydwoje zachowaliście się nieodpowiedzialnie. Jak on może teraz oczekiwać, że będziesz z nim? To tylko dodatkowo zraniło by Twoją mamę, a myślę, że i Ty nie czuła byś się dobrze, wiedząc, że jesteś z kimś kosztem uczuć Twojej mamy. Jedyne rozsądne rozwiązanie, to przeprosić Twoją mamę i wyprowadzić się. Jeśli zachowasz się delikatnie, to może mama Ci kiedyś wybaczy. ;)

Gość MisiaaaXxx
Jeśli nie wiesz jak to powiedzieć, to napisz list do mamy. Tak będzie łatwiej. Pomóc Ci to napisać ? ;)

Gość bedace w rozsypce
Nie wiem czy powiem. Moze powinnismy o tym zapomniec i udawac, ze nic sie nie stalo? A czasami jak mamy nie bedzie w domu, to bedziemy sie bzykac w moim pokoju albo lozku mamy.

Gość bedace w rozsypce
a jak skoncze studia to sie wyprowadze i powiem jej wtedy.

Gość MisiaaaXxx
A nie uważasz, że Twoja mama powinna poznać prawdę teraz? Pomyśl o jej uczuciach...

Gość bedace w rozsypce
Mysle,ale moje szczescie tez jest wazne. I jego szczescie.

Gość MisiaaaXxx
A co jest warte szczęście budowane na czyimś nieszczęściu? Nic!

Gość pusia_puszysta
I żyli sobie długo ale nieszczęśliwie. I pisze to osoba 22 letnia.? Az mi się wierzyć nie chce.Wygląda na prowo.