Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKIE JAK W REKLAMACH

JAK DEPILUJECIE PACHY ŻEBY BYLY GŁADZIUTKIE?

Polecane posty

Gość TAKIE JAK W REKLAMACH

marze o takich gładkich pachach jak w reklamach antyperspirantów. Golę maszynką, ale jednak widać czarne kropeczki:( W ogóle nigdy nie mam odkrytych pach przez to. Doradzcie proszę.

Gość najlepszy jest wosk

Gość wqeeqw
myj sie dokladniej ...

Gość wiadro gwoździ
jeśli masz ciemne włoski zawsze po goleniu będzie widać ciemne kropki. Można próbować woskiem, ale to bywa bolesne i może zdarzyć się wrastanie pod skórę. Olej to, co się przejmujesz kropkami! Wiele kobiet tak ma i jakoś się nie wstydzą chodzić w bluzkach na ramiączkach. I uwierz, te laski z reklam też nie mają takich pach jak na zdjęciach.

Gość laser na to poradzi
tylko kosztuje troche

Gość klassi
To prawda laser kosztuje, ale przynajmniej ma się spokój z włoskami na stałe, mam taką nadzieję. Zastanawia mnie jedna rzecz, ile potrzeba serii by pozbyć się wszystkich włosków spod pachy? Ktoś z Was może robił sobie taki zabieg? Boli?

Gość ja sie gole depilatorem
pachy i nogi i nie mam czarnych kropek tylko przed depilacja trzeba zrobic peeling albo poszorowac sie szorstka gabka czy rekawica zeby "wyjąc" te wloski spod skory;)

Gość jak z reklamy369
laser, ja zrobiłam i nie dość że golenie się skończyło to skóra gładziutka, ja robiłam 3 serie po 300zł

Gość stylonka
W sumie to nie jest już taki drogi zabieg ale ciągle mnie na niego nie stać. Zastanawiam się czy nie lepiej zainwestować w jakiś depilator, np. na electro.pl ten brauna, już wyższej klasy, który można używać pod wodą kosztuje ok. 340 zł a w sumie ma się taką rzecz na długo. I po jakimś czasie też włoski przestają wyrastać w niektórych miejscach.

Gość ksjfeiwr
trzeba miec na serio nasrane we lbie by wydawac tyle kasy by poozbyc sie owlosienia spod pach. tak moga robic jedynie ludzie ktorzy nie maja co robic z kasa.

Gość aaaaaaaaaaaa________
Depilator - pierwsza depilacja boli jak cholera - czerwone strasznie pachy zostają i kilka dni pieką ;) Ale po jakimś 3 razie nic nie boli, tylko takie ukłucia lekkie.

Gość paniusia-dotusia
"W sumie to nie jest już taki drogi zabieg ale ciągle mnie na niego nie stać. Zastanawiam się czy nie lepiej zainwestować w jakiś depilator, np. na electro.pl ten brauna, już wyższej klasy, który można używać pod wodą kosztuje ok. 340 zł a w sumie ma się taką rzecz na długo. I po jakimś czasie też włoski przestają wyrastać w niektórych miejscach." Przemyśl dokładnie ten zakup. Niby depilator kosztuje mniej ale nie każdemu on pasuje. Może się okazać że wywaliłaś kasę w błoto. U mnie włoski po dep. wrastają, kończy się zawsze zapaleniem mieszków włosowych. I na nic nie zdają się żadne peelingi. A jak masz 300 zeta to już jeden zabieg opłacony, w tym czasie możesz składać na nast. zabiegi laserowe. I ta pewność że już problem masz z głowy.

Gość earthangel
Też mi się tak wydaje. Tym bardziej,że bardzo często zakup depilatora to pozorna osczędność. W większości przypadków używania depilatora doprowadza do zapalenia mieszków włosowych. Bardzo ciężko się tego pozbyć. a koszt depilacji laserowej faktycznie nie jest znowu jakiś kosmiczny,. W studio laser w Poznaniu pachy kosztują 300 złotych.