Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana;-(

Praca...

Polecane posty

Gość Załamana;-(

Nie wiem co mam zrobić dostałam się do pracy gdzie jestem traktowana jak popychadło jak jakiś śmieć i wszyscy się tam drom bez powodu,a Ja wszystko biorę do siebie...mam umowe o dzieło na dwa tygodnie,nie wiem czy mam zostać w tej pracy za 800zł miesięcznie i płakać,czy zrezygnować i poczekać rok aż będę miała wykształcenie średnie i znaleźć sobie jakąś normalną prace??? Proszę o porady

Gość józefosława 2
nigdy nie pozwalaj sobą pomiatać, nigdy! olej tę robotę lub jeśli jesteś odważna zbierz dowody (nagrania, świadkowie) i złóż pozew do sądu pracy o mobbing, zesrają się ze strachu i wypłacą ci odszkodowanie:)

Gość Załamana;-(
Tylko są bardzo ciężkie czasy i wszyscy mi mówią,że mam to olać i się nie zrażać

Gość ale na
ciebie krzycza?napisz cos wiecej

Gość Załamana;-(
Wykształcenie zdobędę,tylko nie wiem cz mam przez ten rok zostać w tej pracy?

Gość Heniuu
Dobrze, a co ci da wykształcenie średnie? Średnie równa się brak wykształcenia... Analogicznie do wyższego, które w przeważającej daje co najwyżej pracę biurową za 300zł więcej :-D . Lepiej jakieś kursy zawodowe porób i naucz się jakiegoś języka 🖐️

Gość odejdź z pracy i znajdź inną
odradzam mimo wszystko procesowanie się, bo mobbing trudno udowodnić, a poza tym to kosztuje - a Ty, jak mówisz, nie masz za dużo pieniędzy. Olej tę robotę. Jesli chcesz to możesz co najwyżej zrobić tej firmie "kiepską reklamę".

Gość Załamana;-(
Drom się na mnie właściwie nie wiadomo o co bo one sobie same te powody wymyślają,są starsze ja mam 18 lat i znają się już długo są zgrane

Gość Załamana;-(
mam wykształcenie zawodowe i teraz robię średnie zaocznie żeby mieć do tego maturę

Gość głupie gadanie
psu na budę takie rady że do sądu pracy.... wywalą ją no i co z tego że dostanie ewentualnie odszkodowanie jeśłi potem szukając następnej pracy pierwszą rzecz o co kolejny pracodawca spyta to gdzie pracowała i świadectwo pracy z tamtej firmy.... jak kiedyś przyszły pracodawca mnie spytał czemu odeszłam z poprzedniej firmy to niby co miałam powiedzieć ? że poprzednik chciał bym pół presnji dostawała na umowę a pół na rękę ?! chciał mnie rżnąć na składkach więc się nei zgodziłam na taki układ, w efekcie od razu rozwiązał ze mną umowę..... pamiętajcie pracodawcy wcale nei chcą by ich pracownicy byli świadomi swoich praw i asertywni.....pytania o asertywność na rozmowie o pracę to zwykła podpucha..... czy ktoś chce pracownika który nie da sobie zwalać na głowę obowiązków innych ? czy ktoś chce pracownika który bęzie wykonywał jedynie obowiązki wpisane w jego kartę stanowiskową ? gówno prawda chcą jeleni którzy będą zapierdalać bez skarżenia się i pretensji

Gość Załamana;-(
Ja bym odeszła bo jak mam się przez cały miesiąc męczyć i na koniec dostać te 800zł może to dzięki temu szczęśliwsza nie będę bo pieniądze to nie wszystko chociaż są trudne czasy,ale rodzina mówi mi ciągle,że mam olać to darcie i pracować...