Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotodepilejszyn

-------FOTODEPILACJA bikini------- opinie...

Polecane posty

Gość fotodepilejszyn

Mam zamiar wybrać się na zabieg fotodepilacji bikini. Myślę o tzw holywoodzkiej depilacji, czyli totalnie do zera. Zawsze sama depilowałam swoje łono i nie bardzo jestem w stanie wyobrazic sobie jak to jest, tak bardzo "otworzyć sie" przed kims obcym... Dziewczyny, czy jest tu już ktoś po takim zabiegu? Czy depilacja warg sromowych jest bardzo bolesna?

Gość fotodepilejszyn
będę wdzięczna za poważne opinie:)

Ja chodze do kosmetyczki tylko na depilacje brazylijska, odczucia mam takie same jak przy wizycie u ginekologa. Czyli zero wstydu, przeciez te babki depilujace okolice bikini tyle już sromów sie naoglądały, ze masakra. :classic_cool:

Gość co za różnica
to samo co u gina a na depilację nóg się nei wstydzisz łazić z długimi włochami ?

Gość józefosława 2
zrobiłam laserem łydki, uda i oczywiście bikini, mnie bolało, mimo, że znieczulałam takim kremem Emla, trzeba zrobić. min. 3 zabiegi na daną część aby był trwały efekt, od moich zabiegów minęły 2 lata i efekt utrzymuje się, jestem b. zadowolona choć wydałam kupę kasy:) co do bikini te kobiety w salonie są przyzwyczajone, to tak jak dziwić się ginekologowi, że ogląda miejsca intymne kobiety, ja czułam się bardzo naturalnie, ja miałam do wyboru zostać w swojej bieliźnie, ubrać jednorazowe stringi "salonowe" - wówczas ona odchyla majtki i depiluje lub być bez majtek - tak też zrobiłam

Gość fotodepilejszyn
ufff... niby racja z tym ginem:) Muszę to "załatwić" bo daje to mega komfort. Gdbyby tak było na zawsze...:)

A czy ktoś był w salonie DepilAction?? Wiecie co? A ja bylam właśnie w tym salonie na białołęce i powiem Wam, że mogę go szczerze polecić :) Fajnie wyszedł mi pierwszy zabieg na bikini, trwał zaledwie 20min. I w miarę bezboleśnie. Najpierw miałam wykonany test, który miał na celu sprawdzenie czy moja skóra nie jest nadwrażliwa. Teraz włosy wolniej mi rosną i z pewnością jest ich mniej niż było. buziaczki pa pa;)

Gość ochoczo
A w Depilaction robili Ci głebokie bikni? Między posladkami też?

Gość AnetaD
Cześć ja się właśnie zapisałam na fotodepilacje i pozostało mi zdecydować czy wybrać zwykłe bikini czy głębokie, i tu pytanie do Was bo bardziej skłaniałabym się do zwykłego ale jaki jest zakres wzgórek łonowy czy tylko boki??