Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**_Marika_**

Napiszcie co mam ROBIC??? JESLI MAM RACJE TO KONIEC!!!!!

Polecane posty

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
powiem ci, ze ta dziewczyna jest nawet ok, tzn. atakowalas ja, obwinialas, a to on jest niezly gagatek. no zerwij pierwsza, zeby zachowac chociaz twarz, tyle ze wtedy dla nich droga wolna :( kurde wspolczuje ci :(

Gość no to nie ładnie postępuje
a to skurwiel

powiem Ci, ze spolczuje.. straszny kretyn z tego Twojego kolesia.. jakbym byla na Twoim miejscu, pewnie bym sledzila, sprawdzala telefon itd.. wiec nie uwazam, ze to nienormalne :P hihi poza tym, zastanow sie, czy chcesz bym z kims kto Cie oklamuje.. i juz nazywa EX?? widac, sprawia mu przyjemnosc "flirtowanie" z ta laska, skad wiesz czy nie posunie sie do czegos wiecej? a co do tej laski - jest bezczelna - ode mnie pewnie po buzce by dostala na dzien dobry :D :D

Gość a tak tylko napisze
"albo sobie szykuje grunt pod zerwanie z Toba, zeby mial gdzie odejsc, albo tamta oklamuje, zeby miec okazje ja przeleciec..." Dokładnie. Która to wersja by nie była - ja uważam, że czas zakończyć znajomość z takim gościem. Bo nawet jeśli jeszcze nie zdradził, to wcześniej czy później i tak to zrobi. A co do dziewczyny... No cóż, ja uważam, że to po stronie faceta leży obowiązek ustawienia jej. Bo to nie ona jest w związku, a on.