Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaśmina 25

6 tygdzień a nie ma zarodka

Polecane posty

Gość jaśmina 25

witam, serdecznie. Wczoraj byłam na USG, które wykazało pęcherzyk ciążowy ok 1,05 cm, ale nie ma zarodka.Mam kolejne USG za 2 tyg. Kekarz powiedział, że wtedy się okaże wszytko. Dał mi skierowanie jednak na badania typu morfologia, mocz, glukoza, hiv i dużo innych. Jestem przerażona. Był ktoś to podobnej sytuacji??

6 tydzień to może być zbyt wcześniej. U mnie w 5 nie było nawet pęcherzyka na pierwszą wizytę powinno iść najwcześniej w 7

Gość tojatojatojatoaj
moze to byc puste jajo plodowe ale moze wszystko bedzie ok. nic sie nie martw

Gość jaśmina 25
Minia dziękuje za odpowiedź:) a czy teraz u Ciebie już ok??

Gość Hawa2000
6tc u mnie juz bylo widac. moze byc puste pecherzyk, albo lekarz nie zobaczyl dokladnie. moze jestes na poczatku 6tc, wtedy tez moze nie widac dokladnie.

Gość jaśmina 25
w usg było 6w0d....ostatnia miesiączka 3 lipca, ale z przesuniętym o parę dni cyklem.

Gość jaśmina 25
mam, piersi bolą, mdli mnie czasami.

znalazłam właśnie, że przy pęcherzyku 25mm musi być zarodek a jak owulacja się przesunęła to tym bardziej możesz zrobić betę z krwi i powtórzyc po dwóch dniach- powinna się podwoić mniej więcej

ja byłam w 5 tyg. i nic nie było widać. 2 dni później poroniłam. W 1 ciąży lekarz serce zobaczył w 8 tyg.

Gość jaśmina 25
mój pęcherzyk ma 1,05 cm, a owulacja raczej miałam później niż po 14 dniach..kurcze już sama nie wiem, porostu się boję.

nie bój się, będzie dobrze. Nawet nie myśl, że będzie źle. Po prostu do zapłodnienia doszło później i jeszcze serduszko nie wykształciło się. na pocieszenie dodam, że u mnie i pęcherzyk był słabo widoczny. Poczekaj, będzie dobrze.:)

Gość jaśmina 25
to będą okropne 2 tygodnie, dziękuje za otuchę

Gość Hawa2000
jasmina to poczatek 6tc, wiec nie martw sie, idz za kilka dni jeszcze raz.

właśnie, nawet prywatnie. Życzę Ci spokoju i dobrego rozwiązania sytuacji! Innego przecież nie będzie (tylko piekny, płaczliwy bobas).

Gość Hawa2000
anulcia ja mialam podobnie ja ty. w 5tc nie bylo nic widac a za kilka dni poronilam. a u jasminy widac pecherzyk, wiec to oznacza ze cos tam jest.

Gość ddfsd
idź na betę, u mnie było widać zarodek w 6tc, i nawet usłyszałam bicie serduszka. dziwne

Gość jaśmina 25
najgorsze jest to, że nie mam opisu na tym usg.

Nawet nie rozmyslaj o tym. Ja tez rozmyśłałam, a 2 dni później płacz, lament. Wyluzuj! Być może starasz sie o dziecko dłuższy czas, więc bardzo to przezywasz. W 1 ciąży byłam głupia i młoda, nawet jak miałam krwawienie nie przypuszczałam, że to takie groźne. Teraz jestem 6 lat starsza i wiem, że ciążę będę przezywała zupełnie inaczej!

Gość ddfsd
idź na bete, czemu nie pójdziesz na bete? albo idź prywatnie do innego lekarza, nikt ci tu nie powie cokolwiek na 100%

Gość jaśmina 25
Wczoraj miałam wizytę. Chce iść na betę, ale czytam, że jej wynik wcale nie daje pewności