Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie nie znam na tym

czy to mogą być objawy ciąży doradźcie dziewczyny.

Polecane posty

Gość sie nie znam na tym

bo ja mam jeszcze do okresu 3 dni, boje sie zrobić test zeby się nie rozczarować ale hmm mam pare dziwnych objawów: - śluz taki na zmiane biały a potem wodnisty przezroczysty, - kłucie jajników od paru dni, - ciagle chce mi sie spać, - czuje zapachy tak intensywniej niz zawsze, -wzdecia wieczorem - no i nie moge wciagnąc brzucha bo mam takie uczucie jakby mi cos siedzialo w nim.

zrób test. Ja zawsze robię nawet 4 dni przed. A objawy? ja ostatnio tez mysłałam, że jestem i co? Kicha... Zrób test...

Gość Ja Ci powiem
że mialam tak samo jeszcze własnie przed terminem @.. szczególnie wodnisty śluz było go duzo ...z czasem po terminie @ zmieniał sie w żółtawy.. i tez chodziłam śpiąca.. 2 dni po spodziewanej @ zrobiłam test Quie vie..jka sie okazuje nie jest nieomylny bo pokazał jedną kreske.. 4 dni później juz sie pokazały 2 krechy:) powodzenia i test jest ci wyjdzie neg. to powtórz za dwa dni:* albo idz od razu na bete

Gość Ja Ci powiem
ale ten śluz raczej już mówi wszystko..:)

Gość modna ładna
po co sobie wmawiać, że wszystko jest ciążą? Niedługo nawet robiebie kupy częściej niż raz dziennie będzie dla Was oznaczać ciązę.. :)

Gość sie nie znam na tym
dziewczyny nie wytrzymałam poleciałam po tes i wlasnie go zrobiłam. Pink test i wyszła mi druga kreska ale taka ledwo widoczna . a przeciez nie jest z porannego moczu.

czyli chyba jesteś w ciąży, czekaj na @. Róznie z tymi ciążami bywa, czasem bywaja biochemiczne . mam nadzieję, że będzie tak jak chcesz ! :)

jeśli różowa to dobrze :) musisz i tak powtórzyć ale najlepiej innej firmy. Ja kupiłam kiedyś kilka pink i za każdym razem wychodziła mi ledwo widoczna druga, a w ciąży nie byłam. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie było inaczej :)

Gość ...magda
Mam pytanie, które strasznie mnie dręczy.. od tygodnia mam dolegliwości brzucha,lekarz stwierdzil infekcje jelitowa , przyjmuje leki od 4 dni. okres spoznia mi się juz 2 dni. jednak w czasie stosunku moj partner nie wlał się. czy jest mozliwe ze zaszłam w ciąze?.. prosze o szybka odpowiedz

no właśnie i przed @ jest ryzyko, że będzie biochemiczna, więc poczekaj spokojnie :)

Gość ...magda
czy to mogą być objawy ciąży doradźcie dziewczyny

Nie chce Cie starszyc ale ja mialam identyczne objawy jak ty i teraz jestem mama 14m synka. A kiedy masz dostac okres???

...magda Mam pytanie, które strasznie mnie dręczy.. od tygodnia mam dolegliwości brzucha,lekarz stwierdzil infekcje jelitowa , przyjmuje leki od 4 dni. okres spoznia mi się juz 2 dni. jednak w czasie stosunku moj partner nie wlał się. czy jest mozliwe ze zaszłam w ciąze?.. prosze o szybka odpowiedz" Rany boskie :O powinnas sie wykastrowac zebys dzieci nie miala. nie daj Boze odziedzicza rozum po Tobie i co wtedy?

Gość kobieta i love you
jagoda przecież ty sama rozsiewasz wadliwe geny, dlaczego masz pretensje do innych? madzia w ciąży nie jesteś na pewno....nie martw się. A Porzeczka369 jesteś już wystarczajaco denerwująca, wiec nie udzielaj się nie pytana...

Gość sie nie znam na tym
zrobiła dziś bobo test i pre test i na bobo wyszły dwie mocne krechy a na pre ta druga wyszla slabsza. myslicie ze to naprawde ciąża?

Gość nie wytrzymam :)
Zastanów się przez chwilę....zrobiłaś kilka testów...każdy pokazał 2 krechy....TAK TO CIĄŻA.....test negatywny może się mylić ale pozytywny nie :)