Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielegalna palaczka

Palicie papierosy z przemytu?

Polecane posty

Gość nielegalna palaczka

Ja palę ukraińskie "Monte Carlo" bo: - Kosztują 5 zł za paczkę. - Smakują wręcz wybornie. - Mam dziką radość ze świadomości, że w ten sposób nie daję zarobić ani grosza tym skurwysynom z rządu :classic_cool: 🖐️

Gość ja nie palę ponieważ gdyż
- śmierdzą jak mleko - mi w każdym razie nie smakują - mam dziką radość ze świadomości, że nie dorzucam się Putinowi do bomby jądrowej - musiałabym daleko po nie łazić.

Gość Donald Tusk Premier RP
Na szczęście my z PeŁo szykujemy nową ustawę, która ma przeciwdziałać temu niecnemu procederowi. Każdy obywatel będzie miał obowiązek zainstalowania kasy fiskalnej na ustach, aby od każdego nielegalnego papierosa uiścić stosowną opłacę na rzecz skarbu państwa. Dodatkowo kobiety będą miały obowiązek instalacji kasy fiskalnej na dupie! By żyło się lepiej :classic_cool:

Gość nielegalna palaczka
Jak to śmierdzą? Jeśli palisz jakieś najtańsze marki to oczywiście, że są choojowe. Te moje Monte Carlo które palę są delikatniejsze i lepsze w smaku niż np Pall Malle. Po drugie Putin to Rosja, a papierosy z przemytu pochodzą z Ukrainy. Zresztą Rosja ma problemy z pozbyciem się swoich zapasów nuklearnych, więc po co im nowa bomba? :classic_cool: