Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizmaa

Jaki kolor włosów do makijażu smokey eyes?

Polecane posty

Gość wizmaa

Obecnie mam włosy w kolorze ciemnej czekolady. Jaki jeszcze kolor pasuje do takiego ciemnego makijażu?

Gość ja mam pytanko co do tego text
bedziesz sobie doepira kolor wlsos na podsatwie makiajzu oczu?

Gość wizmaa
maluje oczy tylko w ten sposób więc kolor dobieram pod makijaż. Co w tym dziwnego?

Ale smokey pasuje każdemu. :) Przecież można go zrobić każdym kolorem praktycznie. Jeśli ktoś ma włosy blond może użyć jakiegoś jaśniejszego cienia, a nie czarnego. Może być grafitowy przecież, albo brązowy. :)

Gość wizmaa
Przez wiele lat eksperymentów doszłam do tego, że najlepiej mi w smokey eyes w kolorze czerń-fiolet. Natomiast do mojego koloru włosów jakoś przywiązana nie jestem i szukam tu zmiany. Nigdzie indziej a właśnie na włosach

Eee to ja nie wiem, jaki kolor mógłby Ci pasować. Zależy jeszcze jaki to odcień fioletu. Masz może zdjęcie takiego makijażu?

Gość wizmaa
zaraz poszukam

Nie no bez dwóch zdań musisz mieć ciemne włosy, szczególnie, że brwi masz czarne no i oczka ciemne. Blond odpada na pewno, może ewentualnie jakiś brąz ciemny. Makijaż śliczny. ;)

Gość Szwaczka90
Angolek, masz jakieś inne zdjęcie? Bo wydajesz mi się bardzo seksowna, z tym, że mało widać. Pokazałabyś jakieś inne swoje zdjęcie?

Gość wizmaa
no nie, blond mi tu raczej nie pasuje tak samo całkiem czarne włosy. Wtedy ogólny wizerunek staje się trochę zdzirowaty... Ja jestem zdania ze tak mocny makijaż trzeba łączyć z brązami, ewentualnie ciemno rudymi. Z tym, że nie mam pomysłu na odcien, a tych wiadomo, są setki

Śliczne te oczka i makijaz Jakich cieni uzywasz ? tylko chyba na codzien by mi nie pasowało , tak do pracy bo bardzo rzuca sie w oczy ale ogólnie super :)

Dziękuję. :) Ja używam cieni firmy Sensique, tanie ok 4 czy 5 zł kosztują. To moje odkrycie, bo nie dość, że kosztują grosze, to w dodatku są mega trwałe. :)

Gość wizmaa
czarny manhattanu i fiolety revlonu, w komplecie revlonu był też perłowo różowy

O kurde... teraz załapałam, że to pytanie nie było do mnie. Przepraszam. Ale mi teraz głupio. :(

Gość wizmaa
cien czarny manhattan - 20 zł - tak trwały, że jak mi się zdarzyło rano się pomalować i w nocy w nim zasnąć po imprezie, tak na drugi dzien wyglądał perfekcyjnie. revlon to droższe cienie ale jest ich w zestawie 4 i na długo starczą a do tego się swietnie nakładają - 60 zł.

Gość wizmaa
Angolek ale ty też masz piękne oczy więc nie musi być ci tak glupio zaraz :)

Dziewczyny obydwie macie swietne makijaze ja niestety próbowałam kiedys tak sie umalowac i mi nie wyszło Dzieki za podanie nazw cieni Jutro lece do drogerii i zaczynam eksperymentowac póki mam jeszcze urlop A tak wogóle to nie zapytałam imiennie o te cienie wiec pytanie mogło dotyczyc kazdego :DPozdrawiam