Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurakaoooo

do dziewczyn nie pierdzących przy swoich facetach!!

Polecane posty

Gość kurakaoooo

gdzie wobec tego to robicie? domyślam sie,ze w toalecie ale co robicie żeby nie było nic słychać?Wiadomo,że czasem nie da się "cicho",macie jakieś sposoby na zagłuszenie?Pytam,ja przy swoim też nie pierdzę ale czasem i w toalecie mi wstyd;/

Gość a jak to robisz przy innych
w pracy, w szkole, na przystanku? Tak samo i przy facecie.

Gość toskania toskania
mam wygłuszony kibel, nawe jakby granat pierdzielnął nie usłyszy

Gość Justyna Kieczkowska
to wy pierdzicie? ja nie, wcale a wcale

Gość Nie rozumem jaki macie problem
Po prostu nie pierdzimy od tak. Pierdzą tylko faceci i brzydkie babskie pasztety

Gość kurakaoooo
do "a jak robisz to przy innych" :sorry ale co innego zrobić to(cicho!) na ulicy,gdzie jest mnóstwo ludzi a co innego przy facecie jak w pokoju jesteście we dwoje i nie ma na kogo zwalić winy;/ i nie pisz że jak sie z kimś jest to sie nie trzeba wstydzić,bo związek to jedno ale pozwalanie żeby facet czuł moje gazy to drugie-a potem sie dziwicie że przestajecie ich podniecać więc może ktoś się wypowie? ktoś kto nie ma takich luksusów jak wygłuszany kibel:) swoją drogą pierwszy raz o czymś takim slysze...

Gość candydiva
a czo to znaci pierdzenie bo i slabo know polszki?

Gość octavia jeje
wsadź se kołek w tyłek i cicho sza...

Gość kurakaoooo
zapomnialam że zapytac o coś na kafe to jakby w ogóle tego nie robić💤

Gość raszpla gazowa
bo piszesz głupoty, jaki ty masz problem dziewczyno, jak widać nikt nie rozumie, ja staram się to robić cicho jeśli już muszę, bywa, że jak czuję gazy to odkręcam wodę w kranie i to zagłusza

Gość co za ludzie....
Po co pytasz skoro sama wiesz lepiej? :D A tak na poważnie to nie ma sie co czaić, jak sie zdarzy to facet nie umrze ani sie nie obrazi :) Jak sie obrazi to tylko o nim świadczy, że jest niedorosły i szkoda z takim spędzać resztę życia trzymając korek w dupie i cierpieć z bólu

Gość kurakaoooo
wlasnie problem w tym że nie zagłusza!! i tak,to jest problem,skoro inne moga miec problemy typu "czy moja tzipka jest ladna" to ja moge miec taki!!

Gość nic wam nie powiem
Fakt. Masz oryginalny i nietypowy problem :D Ale rada jest jedna: puść bąka niech się błąka :P

Gość Yach
Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wypierdują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie.

Gość Yach
samo życie sam sram i dłubię w nosie przy lasce

Gość Yach
A ona wali ściemę że nie pierdzi. Musi przecież se frytnąć.

Gość Yach
Po co trzymać bąka w dupie / niech się pęta po chałupie.

Gość ja robie w poduszke
taki tłumik

Gość carloss
jeżeli masz mało rozgarniętego faceta, to lepiej przy nim nie puszczaj baków, a jeżeli masz inteligentnego, to się przy nim nie krepuj i wal z grubej rury:), on obróci to w żart. Ja wole pierdzące laski, niż takie, które udają, że pupala mają tylko do anala:D

odkres se wode, wlacz suszarke spiewaj, zagraj na czyms, puść muzyke.. nie wiem tzo jeszcze !

Gość yutijhg
najlepszy sposob to popuszczac powietrze caly czas (oczywiscie jesli zadek jest pusty i nie sa to smierdziele) bo jak sie wstrzymuje to koniec swiata. bylam u chlopaka pierwszy raz na noc i wstrzymywalam, potem nie dalo sie cicho pierdnac, musialam isc na dwor pod pretekstem ze nie pamietam czy zamknelam samochod. wychodzenie co chwile do toalety tez jest glupie bo pomysli co tak czesto latasz

Gość tytytytytytytytyytttt
po prostu nauczcie się pierdzieć przy facetach i będzie po problemie

Gość nic wam nie powiem
Zgadzam sie z powyższym :) lepiej tak niż potem facet miałby sie zastanawiać po co tyle razy latasz sprawdzać czy samochód na pewno zamknięty :P

Gość grrgbgvfdvfd
ja se pierdne tak raz na dzien.. oczywiscie tylko jak nikogo nie ma w poblizu

Gość carloss
wiecie co? własnie sobie uświadomiłem dlaczego dziewczyny jesteście takie chude:D boicie się dobrze zjeść, bo jak się je, to i popierdziec potem trzeba:D

Gość do carloss
Mylisz się. Te co sobie popierują to są chude, a te co mają wielkie brzuchy to trzymają w sobie i potem chodzą takie naburmuszone :D W dodatku żrą Aktivie i myślą że pomoże, bo sie naoglądają reklam w których inne wzdęte narzekają "alle mam brzuch jak balon!" :D

Gość szczera prawda, bardzo szczera
HAHAHA dobre :P