Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurakaoooo

do dziewczyn nie pierdzących przy swoich facetach!!

Polecane posty

Gość poli27
ja nie mam takiego problemu bo pierdzę przy mężu...on przy mnie też....dla nas to jest normalne....a te co wychodzą to myślicie ze wasz facet jest głuchy i ślepy?...myślicie ze nie słyszy jak pierdzicie w kiblu?...nawet jak się wodę odkręci to słychać...a jak ktos ma wyciszony to facet sobie pomysli ze pewnie sraczkę macie ze tak latacie...

Gość Alina Anna44
mam w WC radio.........pierdzę swobodnie i jestem na bieżąco.....aha.... zawsze z papieroskiem.............

Gość zapada
to pewnie fajnie wygląda jak wpadasz do kibelka na pięc sekund i włączasz radio

Gość was porąbało doszczentnie hyba
o niee! to dziewczyny pierdzą? :( błehh nie umiem sobie tego wyobrazić :(

Gość kurakaoooo
no sorry ale ja przy facecie pierdzieć nie będę i Tobie też nie radzę,chyba że potem chcesz siedzieć na kafe i smęcić że "już go chyba nie podniecasz"

Gość nynamyyy
Smutne.... Wkrótce eksplodujesz :P

Gość to sprawdzone!
dobra, to bedzie obrzydliwe, co napisze, ale jest sposob, zeby wypuscic z siebie gazy nie robiac przy tym halasu. jak sie bardzo chce i czuje, ze za chwile pusci sie baka, wystarczy chwycic sie za posladek, mozliwie jak najblizej 'rowka' i troche go odciagnac. w zacisnietych miesniach okoloodbytniczych robi sie wtedy taka mala dziurka, przez ktora spokojnie ulatnia sie to, co powinno. nic nie slychac, o ile sie nie 'wypycha' gazow, tylko pozwoli im swobodnie odejsc. tak robie. chociaz tak czy inaczej nie krepuje sie juz puscic baka przy moim chlopaku, wiec jak sie zdarzy, to sie nie pale ze wstydu.

Gość kurakaooo
ja to chyba jakaś dziwna jestem bo nie wyobrażam sobie przy moim facecie: robić kupę wymiotować zmieniać podpaskę pierdzieć a nawet sikać czy w waszych związkach nie ma juz odrobiny prywatności,intymności??czy uważacie że jak ktoś was kocha to MUSI wszystko akceptować,nawet bycie prosiakiem??

Gość to sprawdzone!
jesli o mnie chodzi, to intymnosc owszem, staram sie jej bronic, ale nie zawsze mi to wychodzi. moj facet lazi za mna jak dwulatek nawet do kibelka. nie daje mi sie nawet w spokoju wysikac. mam spokoj tylko podczas okresu, bo nie lubi widoku krwi, wiec jak wie, ze mam okres, to daje mi chwile oddechu od siebie.

Gość a przyjmijmy w ten sposób
Intymność i higiena swoją drogą i owszem nie może być takiej sytuacji, że ktoś po ślubie przestaje się myć codziennie, bo przecież znacie się i tyle czasu ze sobą spędzacie... nie chodzi też o to żeby dupe wypinać, walić pierdy jak grzmoty co minute na złość swojej drugiej połówce i w dodatku ciesząc się z tego. Ale jak się od czasu zdarzy, to afery nie robić ;) Wiadomo, że czasem każdy ma bardziej smrodliwe dni :D jak sie nie mieszka razem, to owszem można ataki w domu przesiedzieć przy otwartym oknie, ale mieszkając razem to co? wyprowadzić się do stodoły albo do piwnicy? co co wtedy mężowi powiedzieć... "Kochanie wybacz mam dziś wiatry i nie będziemy się widzieć cały dzień, dzisiaj śpię ze świniami"? :P

Gość GupiGoofy

dzisiaj mamy grudzień 2018 r. i temat jest nadal aktualny...😀

Gość gość

mnie nie przeszkadza gdy kobitki prykają przy mnie , mają tak śliczne tyłeczki że nie będę się gniewał za to . ja przy nich się wstydzę ha

Gość kirasał

Co za debil podbija ośmioletnie wątki? :classic_dry: