_Błyskotka_ 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Kochałam sie z chłopakiem z jakieś 2 lub 3 tygodnie temu zmienialismy gume dwa razy (lepiej dmuchac na zimne, nie skonczył we mnie) potem zalczeły mnie bolec jajniki no i teraz przyszła pora na okres powinnam go odstać dziś no ale go nie ma;/ Czy mogło sie coś wydarzyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo małe ryzyko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Błyskotka_ 0 Napisano Sierpień 12, 2010 No tak ale jakoś ciotki nie ma;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Błyskotka_ 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Mogłby mi ktos powiedziec coś wiecej!!!???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Idź do lekarza. Jak Ci powie, że nie jesteś w ciąży to dostaniesz ją po chwili, gwarantuję..:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Błyskotka_ 0 Napisano Sierpień 12, 2010 bardzo mili ludzie;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysz Napisano Sierpień 12, 2010 mysle ze w ciazy nie jestes a okresu mozesz nie miec z roznych powodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kati!!! Napisano Sierpień 12, 2010 no ale taka jest prawda, zazwyczaj gdy uslyszy sie ze NAPRAWDE nie jest sie w ciazy, nerwy i stres opadaja...i nagle niewiadomo skad pojawia sie okres ;| niewiem co w tym dziwnego,ale zazwyczaj nerwy potrafia znacznie wstrzymac spodziewany okres.... wiec MNIEJ NERWOW! z tego co piszesz nie ma powodow do obaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Żebyś wiedziała że mili. Ja sie zeschizowałam. Poszłam dziś do lekarza. Usłyszałam, że nie jestem w ciąży i po 2 h dostałam okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolyndara Napisano Sierpień 12, 2010 też tak chcę;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach