Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wel mamusia

co lepsze na wesele na 2,5 rocznej dziewczynki?

Polecane posty

Gość wel mamusia
jutro ją wymierze i coś wybiorę :)

Gość wel mamusia
największy problem będę miała aby z bluzeczką pod tą sukienkę :( cieżko jest dostać białą koszulę w tym rozmiarze a jak już są to ceny wysokie :(

Gość TE SUKIENKI SĄ OKROPNE
pisze do autorki jak mozna miec taki gust :O takie typowo bazarkowo- wiejskie -odpustowe i nie piszcie mi ze są proste bo akurat są przedobrzone ja mam całkiem inny gust na wesele na pewno wybrałam córce odświetną ale prostą sukieneczke a nie od razu balówę

ja tam sie nie dziwie ze Ci szkoda kasy na sukienke dla malej jak mozesz cos ladnego taniej kupic. wiadomo mozna i 200 wydac ale wlasnie dla kazdego ubranie i buty plus prezent to kupa kasy wychodzi. moze sprobuj zalozyc jakas biala prosta bluzeczke i zobaczyc jak to wyglada najpierw. z koszulka ladnie ale nie musi byc jakas droga niewiadomo jaka wypasiona. co do rozmiaru to ile corcia ma wzrostu? nie wiem do konca jak to jest z rozmiarami w pl ale mialam kilka ubranek od rodzinki z pl i zwykle te ubranka co byly niby na wzrost malego byly na niego za male zobacz ile sukienka ma dlugosci i miarka zobacz ile to bedzie na Twojej corci, dobrze zeby byla przed kolanko bo jednak dluzsza moze wygladac dziwnie przynajmniej ja bym tak zrobila i zamowila taka co siega przed kolanko. a gusty sa rozne i nie ma co oceniac. jednemu sie podoba prosta innemu falbanki i kokardki. ja nie lubie bo mnie tak mama ubierala i mam awersje do strojnych sukienek

Gość wel mamusia
no słuchaj - mi się podobają, to jest kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje :)

Gość wel mamusia
właśnie jutro ją dokładnie zmierzę i zamówię którąś. Koszulkę kupię później

Gość TE SUKIENKI SĄ OKROPNE
ja az żałuje ze nie mam zadnego wesela córka ma tyle pieknych ! sukienek ze az szkoda nie pokazac :)