Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hunggua

TRĄDZIK!

Polecane posty

Gość Hunggua

Pewnie się powtórzę ( wiele jest tutaj takich tematów) ale jednak bardzo bym chciała dostać od Was radę bardziej zbliżoną do mnie ( do mojego typu cery). Jak napisałam ... po raz kolejny chodzi o trądzik. Rocznikowo mam 14 lat i mam z nim problem od dłuższego czasu ( od paaaaru lat) za niedługo się zapiszę z tym problemem do dermatologa ale jak niektórzy, chcę uzyskać radę jak go do tej pory mam "pielegnować" zeby było go jak najmniej!! ( a w najlepszym razie zeby go wg nie było) co jakiś czas ( gdy nie miałam grzywki) miałam wielkie wysypy na czole... od pewnego czasu gdy mam grzywke to nie tylko na czele mam wysypy ale takze na policzkach ( wcześniej miałam ich mniej lub wcale). Używam obecnie kosmetyków matujących z AVON-u ( żel myjący i tonik-bardzo lekki) oraz z Under Twenty. Po takich kosmetykach moja skóra twarzy była miękka ale jednak wypryski pozostawały bez zmian. Ostatnio robie również peeleng ( co 2 tyg) z NUNO ziaja i używam tez krem z tej firmy. Robie tez maseczki co 2 tyg z zielonej glinki oraz z białej ( kupiłam w aptece i jest bardzo dobra). JEDNAK PO WSZYSTKICHJ TYCH PREPARATACH,KREMACH I TYM WSZYSTKIM PRYSZCZE WOGÓLE MI NIE ZNIKAJĄ. Bardzo bym prosiła o opinię kogoś kto ma ( lub najlepiej miał) podobny problem ( ja mam cere tłustą) i jakich preparatów używał/a. Mile widziane są również potrawki domowe ( czyli tanie sposoby na cere bez trądziku) ale także porady jakie leki lub kosmetyki wielu z Was pomogły ( lub pomagają) Z góry dziekuje ;*

Gość sdfd
mam ten sam problem. : ( po prostu trądzik to coś strasznego, również mam go od paru lat i wcześniej miałam go tylko na czole, jednak nie dawno to się zmieniło, trądzik pojawił się też na policzkach, brodzie :/ chodzę do dermatologa, aczkolwiek żadna maść mi nie pomogła :/ byłam dwa razy na oczyszczaniu i muszę przyznać, że cera na czole poprawiła się, ale niestety tylko na czole, a na policzkach pogorszyło się :( Naprawdę bardzo zazdroszczę osobom, które nie mają trądzika.. ja mogę o tym pomarzyć..

aknenormin. ale jest drogi. u mnie w auchan jest tani lub plejadzie. Naprawde zainwestuj bo to jedyny lek ktory pomaga. MOWIE SERIO!