Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oj bez przesady...

Przed chwilą jakas baba na tvn

Polecane posty

Gość widziałam ale mnie ta głupota
bardziej przeraża niż śmieszy

Na TVN24 pokazują jedynie skrajne przypadki. Wielu MŁODYCH, WYKSZTAŁCONYCH ludzi, któych znam i którzy mają coś do powiedzenia, również byli na Krakowskim. Ale o tym cisza. Dlaczego nic nie mówią o pomniku, który stanie ku pamięcy radzieckim najeźdźcom w ramach "budowania więzi polsko-rosyjskiej"?

Gość Bella Bellucci
a to nie umiecie takiej pani rzec..ale aarcybiskup wybrany z woli Boga i ton tak jak papiez Jp2 mowi co Bog chce aby ludzie wykonali. jak ta pani bedzie mówiła, ze chce pomnika...to rzec jej w oczy..teraz powodzie ludzie bez odmu i dachu dzieic jesc nie maja..słyszała pani o tym? i jak pani mysli co Jezus by nakazał? pomnik grzesznym bo swietymi nie są..Bog ich osadzi..czy jednak pomoc dla powodzian??? I by sobie dali spokoj.. a tak ci pod krzyzem..widza ze maja oglądalnosc..bo kamera ciagle emituje co oni tam mowia wyprawiaja....no i robią parodie.. po 1..uusnac z tamatd kamery..zostawic ich smai z krzyzem!! potem niech za 2 dni..przyjdzie koscileny władze i z mikrofonem do nich przemowi....a na pytania tak odpowiadac...jak wyzej napisałam. maja kamery..majaka poklask..to robia co chca....kamery usunac..bez kamer...bez dziennikarzy, wywiadów! wstep wzbroniny mediom to sami sie rozejda..zobaczycie..bo zobacza ze nikt NIE ZWRACA NA NICH UWAGI NIE PISZE W GAZETACH NIE EMITUJE W DZIENNIKU. TAKA ZAGRYWKA PSYCHOLOGICZNA.

Gość Bella Bellucci
ci ludzie czują władze..bo mają poparcie..kamer mediów... radze wycofac kamery dziennikarzy. Zignorowac ich i nic nie podawac w zadnych mediach, chocby krzyzem lezeli na ulicy... juz widziałam takich fanatykow..krzyzem..w kosciele...ale nienawisc w sercu..

Gość Bella Bellucci
no własnie..maja władze koscielne gdzies...bo poczuli ze to oni rządza! dobrze radze..usunac media..nawet tvn24..chocby nago tam lezeli niech nic nie podaje....2 dni ciszy..o nich w zadnej gazecie. Musza sie media tak zebrac na zebraniu. i rozejda się.