Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijoun

bransinsoletki doradzccie

Polecane posty

Gość pijoun
Gość pijoun
sorry BRANSOLETKI

1 ładna, prosta, kupiłabym 2 i 3 też całkiem fajne 4 dziwna, ale swój urok ma :) najlepiej zrób losowanie ;)

Gość pijoun
No to nadal nie wiem :) Chyba jednak pierwsza nie. Za malo ma kolorowych koralikow. Tylko niektore maja cene minimalna :( Kurcze kiedys chyba wiecej bylo od zlotowki.

Gość parappa
zależy jaki masz styl ubierania się:) mi najbardziej podoba się druga, ale jest specyficzna i nie do wszystkiego będzie pasowała :)

tez sliczna ale 1 byłaby uniwersalna do wszystkiego szkoda, ze te bransoletki sa tak drogie widziałaś ile potrafi kosztowac jeden koralik wykonany z naturalnego kamienia, złota lub srebra? obłed :O

Gość pijoun
Na czarno. Najlepsza bylaby taka z duza iloscia czarnych koralikow, ale moga tez byc kolorowe. Tylko z tych tanszych takiej nie ma. Jak myslicie, do ilu przecietnie warto licytowac?

Gość pijoun
Widzialam. A u mnie w pracy dzis kolezanka roznosila katalogi, Avon chyba i tam tez sa te bransoletki i koraliki, tyle ze za 3 koraliki 19 zl :o To ja dziekuje...

z avonu jest szajs licytowałabym do 100 zł chociaz powiem Ci szczerze, ze jesli chcesz miec naprawde sliczna bransoletke i nie załowac zakupu, to nie oszczedzaj kup taka z mniejsza iloscia koralikow, a pozniej moze dokupuj po koraliku, dwóch bo ja skusiłąm sie by zrobic sobie sama, zamowiłam baze pod bransoletke, koraliki [ na zdjeciu wygladały swietnie] okazało sie po otwarciu przesyłki, ze moze kilka nadaje sie do uzycia

Gość pijoun
Do stowy to juz przesada, mam na mysli zwykle koraliki, nie srebrne. Myslalam o 50 zl. Za 40 zl sa na Allegro jakies bransoletki, ale nie podobaja mi sie. Nie zareklamowalas koralikow?

bede musiała, bo nic z tymi koralikami nie zrobie do 100 zł to mi sie wydaje całkiemm normalna cena wiesz, widziałam koraliki kosztujące nawet 500 zł za sztuke :O a poszukaj moze gdzie indziej niz na allegro, moze bedzie wiekszy wybór bransoletek

Gość pijoun
Chyba na Allegro jest najtaniej Wole kupic 2 za stowe :)

Gość pijoun
Dziekuje ale to jeszcze nie to. Przed chwila znalazlam za 39 na Allegro na srebrnej bazie i koraliki mialy srebrny srodek, ale niestety byla brzydka

Gość pijoun
Aster, a Ty koraliki kupilas w Avonie? Duzo ich nabylas?

Gość Która_Bransoletka
Mi osobiście podona się ta pierwsza. Taka delikatna i ma ciekawy kolor. Śliczna jak dla mnie.

Gość tak srednio bo będzie się zlew
osobiscie pandora mnie kompletnie nie kręci :O

Gość pijoun
A mnie kreci :) :) :)

niee nie w avonie, w takim sklepie z internetu, ale ni epolecam teraz widze ze na moich ciuchach sa o wiele lepsze koraliki

Gość wredna@
te koraliki to nawet koło Pandory nie leżały jakies tandetne podróby

ja kupuje zawieszki w aparcie jest też sklep YES 9chyba tak się nazywa ) i w lepszych sklepach jubilerskich

Gość pijoun
A widzialas taka sowke? ile koszztowala?

Gość pijoun
Dzieki, ale szukam czegos hmmm, ciut tanszego :)