Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiepska z łączeń

pomocy z kolorami!

Polecane posty

Gość kiepska z łączeń

Ludzie! czy do malinowych scian pasuja brazowe (jasne badz ciemne) dodatki (stoliki, lampki, rolety itp) ? gdybym mogla dalabym biale dodatki ale nie moge, czy brazy pasuja do takiego malinowego koloru?

Gość tak srednio bo będzie się zlew
ac, najlepiej do czerwieni kolor przeciwny, czyli zielen, jesli nie mozesz bieli to moze zielen lub czern. braz i czerwienie oraz odcienie, zaslezy od odcienia , ale taka sama gama, bedzie nudno.

Gość kiepska z łączeń
ja nie lubie takich kontrastowych kolorow :/ (tj zielen-czerwien-niebieski) chyba ze to pastele ;) kolor scian bylby np taki: http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/kuchnia_malinowa_bbb.jpg moze troche ciemniejszy, ale tak gdzies w tych odcieniach, a stoliki i rolety ciemno brazowe zas lampy jasno (bardzo jasny braz)

bedzie monotonnie, nudno. jak dla mnie takie polaczenie odpada. daj moze delikatna, pastelowa zielen. laczenie czerwieni z niebieskim moze nie do konca, bo zbyt oczobitne, ale z zielenia to b. dobrze wyglada.

calkiem dobrze to wyglada w zestawieniu z tymi kafelkami. jaki to - kosc sloniowa? taka mocno ocieplona biel

Gość kiepska z łączeń
za zieleniami nie przepadam, nawet ciuchow nie mam w tym kolorze (w zadnym odcieniu) :( rzata mowi brazy, Pani mądra czern - dzieki :) pomysle, czarne mam lozko (metalowe), lampki zostana brazowe, to pomysle o rolecie i reszcie dodatkach, dzieks :)

Gość kiepska z łączeń
tak srednio bo będzie się zlew calkiem dobrze to wyglada w zestawieniu z tymi kafelkami. jaki to - kosc sloniowa? taka mocno ocieplona biel --- nie mam pojecia, to zdjecie z netu, koloru scian tylko szukalam ;)

heh, to pomysl o tym odcieniu :) rozjasni. wiesz, mnie tez draznila zielen. ale jesli masz mozliwosc, moze sprobuj sie przekonac? moze jakas zlamana niebieskim zielen? bardziej w morski wchodzaca?