Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada___________________________

Pytanie o Sopot, Gdańsk i Gdynie...

Polecane posty

Gdzie mozna zjesc dobra pizze w Trojmiescie? I gdzie obiady domowe?

Gość ladaco
w pizzerii

Gość ladaco
ja doprawiam pizzę psim kałem

Gość dosyć dobra pizza
jest z sieci Da Grasso. Obiady domowe to raczej ciężko, ale niźle dają jeść w Swojskim Smaku-ceny raczej nie są domowe :) g

dosyc dobra pizza -dzieki za info:D

Ale 14 czy 17 zl za pizze to chyba nie jest wygorowana cena... Wrecz taniocha jak nie wiem jak na lokal w centrum Gdanska.

Gość jełop :)
nie jedź bo zginiesz jak Iwona W.

Gość w Gdyni
jest ich sporo, ale jestbardzo fajna na ulicy Starowiejskiej niedaleko dworca, bardzo smaczne, duze i przystepne ceny

Gość monimoni897979
hej ada - nie zwracaj uwagi na tego chudego pedała ladaco - jest brzydki , głupi i ma wszy a co do jedzonka to pizza jest bardzo dobra w pizza hut - w Gdyni na Świętojańskiej jest (bo ja deneralnie jestem właśnei z Gdyni) nie wiem jak z De Grasso bo nie byłam ale mocno się reklamują że są niby taką super pizzerią Kwadrans w Gdyni ma całkiem fajne jedzenie, Green Way blisko CH Batory ma jedzonko bezmięsne ale bardzo dobre, w sądzie rejonowym w Gdyni jest na dole restauracja i tam jest dobra dosyć kuchnia, hmm... co jeszcze....w Auchanie w Gdańsku (ul bodajże Szczęśliwa - z Gdyni jedziesz obwodnicą) jest taki fast food na końcu sklepu blisko deichmanna i mogę polecić tam łososia grillowanego z frytkami i surówkami- ten łosoś jest lepszy niż w dużo droższych i bardziej wypasionych restauracjach- jedyny jaki mi przypadł do gustu więc polecam to danie

Gość monimoni897979
aaa zapomniałam -w zagrodzie na granicy Gdańska i Sopotu jest dosyc dobre jedzonko- polecam pierogi z kapustą i grzybami

Gość w Sopocie drozej
ale tez mozna niezle zjesc np. na Mociaku

monimoni dzieki kochana za wyczerpujace info :* :D

Gość w Gdyni
w knajpkach wzdłuż Skweru Kościuszki mozesz zjesc pyszna rybke

A co to za kolejka z Sopotu do Gdyni?

Gość gość
to bardzo fajny pomysl tam na wakacje :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Korzystam raz w miesiącu (najczęściej) z sali w www.panoramarestauracja.pl do organizacji zamkniętych konferencji sprzedażowych. Lokal udostępnia salę w klimacie Starówki, co moim zdaniem odbija się na zainteresowaniu gości. 70 zł za godzinę. Lepszej oferty w centrum Gdańska nie widziałem. Na życzenie serwis kawowy, ale robię tak, że wcześniej pytam, kto jest zainteresowany dodatkowym wyżywieniem i wtedy indywidualnie można już ustalić. W restauracji jest widok na panoramę miasta. Wyraźnie podnosi się prestiż wydarzenia.

Gość gość
Można się najeść w Panoramie, nie podają mikroskopijnych porcji a trochę się tego bałem, bo w tych bardziej eleganckich restauracjach to różnie z tym bywa.

Gość gość
Jest w Zieleniaku oryginalna restauracja, nazywają się Panorama bo i faktycznie z ich okien można sobie panoramę Gdańska oglądać – najbardziej mi się ten widok podoba po zmroku, jak widać te światła miasta, budynków, latarni..

Gość gość
Reklamujecie szit ha,ha. Nie idź do Panoramy kobieto. Domowy ,zarysy obiad zjesz w Nowym Porcie, w Perle Bałtyku. Obłędnie tam gotują i są mega porcje,za małą kasę. Pizza w Krokodylu, w Domu Muzyka przy gdyńskim molo. Kebab w tureckiej knajpie na Rajskiej,obok salonu Pleya,mega jest. Jak lubisz bary mleczne syp do Syrenki we Wrzeszczu.

Gość gość
Pyra bar, z******te zapiekanki i dania z ziemniaków. W Manadu pierogi są boskie :)

Gość gość
Na Kartuskiej, obok biedy,jest bar kartuska. Mają domowe obiady.

Gość gość
A kupon totolotka też można tam wypełnić?

Gość gość
W Sopocie obok komisariatu jest taki bar mleczny czy cos i maja tanio i jak w domu

Gość gość
Bar mleczny, fuu. To chyba tylko dla policjantów

Gość gość
DLa wszystkich tak sie sklada i sie mozna nazrec jak wieprz. No ale ty to pewnie do francuskich resutracjii chodzisz na zabie udka wielka madame :classic_cool:

Gość gość
Mylisz się bary mleczne mi nie w głowie a tym bardziej francuskie restauracje. A ja wiem co tam jem tak naprawdę? Wolę już sobie sama coś zrobić i zjeść.

Gość gość
Jak byłem ostatnio w Gdańsku to mnie znajomi zabrali na obiad do Panoramy, to było w jakimś wieżowcu na kilkunastym piętrze gdzieś – super miejsce, można było jedząc kaczkę podziwiać sobie przez okno miasto niemal z lotu ptaka.