Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytam_waw

MAM PROBLEM!!!!! :( wejdz

Polecane posty

Gość tak pytam_waw

Jestem nastolatką. Jakiś czas temu zmieniłam sie.. z grzecznej dziewczynki zamieniłam się w diabełka. Miałam i mam duze powodzenie... no i bylam naiwna bardzo... wplątałam się w złe towarzystwo chłopaków, którzy jak się okazało chcieli mnie wykorzystać tylko do seksu. Kiedyś upili mnie i zrobiłam coś strasznego. Zrobilam loda kolesiowi.. drugi chcial seksu ale nie zgodziłam sie. wtedy on zaczal rozpowiadac wszystkim ze jestem dziwką i ze daje na lewo i prawo :( duzo plot powstalo :( no i teraz mam obawy ze jesli spotkam fajnego chlopaka to on sie dowie o mojej przeszlosci i nie bedzie mnie chciał :( ale ja zmienilam sie juz, zmienilam towarzystwo i nie jetsem juz naiwna. Co byscie zrobili na miejscu chlopaka, ktory kręcił ze mną a pozniej dowiedział się przypadkowo o tym co robilam???

Gość tania jania
że w każdej plotce jest trochę prawdy

Gość tak pytam_waw
Trochę prawdy było, ale nie to ze jestem jakąs dupodajką bo napewno nie jestem! zaluje tego! Cy przegrałam zycie?

Gość tak pytam_waw
jak mam to udowodnic?? Ludzie wymyslają rozne ploty, boje sie ze dojdą do niego

Gość tak pytam_waw
UP!!!!!!!!!!!!

Gość raszpla zdumiona
a kto ci udowodni jednego loda? błagam cię, choćby nie wiem co, nie przyznawaj się do niczego, wyparłabym się i już a jakby gadali to powiedziałabym chłopakowi, że dupek chciał mnie ale odmówiłam i się mści

Gość tak pytam_waw
tak dokladnie tez tak mysle jak Ty raszpla. Ale czy to co zrobiłam jest az takie odrzucające???

Moze ja odpowiem. To czy jest odurzajace zalezy od czlowieka. Jedni popieraja taka forme inni nie. Dla jednych jest to "normalne" dla innych obrzydliwe.

Gość tak pytam_waw
byłam głupia wiem... ale okres mlodzienczy jest to chyba okres prób i błędów. Prezjechalam sie kilka razy i wiem ze juz tych błędow nigdy nie popełnię to chyba jeden plus z tego wszytskiego

Gość tak pytam_waw
wypowiadajcie sie