Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczna napisała że to

oceńcie kieckę na weselę - czy wg was się nada?

Polecane posty

Gość ...CCC
B. ładna.

Gość raszpla zdumiona
krój fajny ale mi się wzór tkaniny nie podoba

Gość moim zdaniem też
jest bardzo ładna i nada się na wesele

Gość nie ładna i
na pewno nie na wesele. Na wesele to chyba trzeba się ubrać elegancko, nawet jako "zwykły" gość. A jak ta sukienka tak tragicznie wygląda na zdjęciu, to na żywo ma z pewnością wygląd szmaty do podłogi. I to po użyciu :o

trochę się obawiam czy mi piersi nie będą spod niej wystawały

Gość Nasza z klasą
na wesele? daj spokój chyba do pubu...za mało elegancka mimo wszystko...na wesela nie wypada iść w krótkiej sukience bądź co bądź na jedno ramie .Z takiej okazji wypada błysnąć odrobina klasy choćby udawanej

tak, będą mi wystawać od spodu :D szczerze powiedziawszy, nie widzę powodu, dla którego miałabym wkładać długą kieckę - jestem młoda, wysoka, mam zgrabne nogi. wiadomo, nie będę świecić pośladkami ani jednocześnie pokazywać piersi, no ale... :O

Gość nada się nada !!
to młoda dziewczyna ma wyglądać kobieco i seksownie - to wesele ! a nie wizyta u królowej Elżbiety !!

Gość ...ot...co....
sukienka bardzo ladna. widze ze czesc dziewczyna najchetniej ubralaby cie w tafte od stop do glow i jeszcze gorset na dodatek. wies tanczy i spiewa ;)

Gość sloneczkoslsls
nada sie:) ja nie moge patrzec jak laski na wesela sie stroja(oczywiscie nie wszystkie) zakladaja jakies dlugie kiecki blyszczace z satyny czy cos w tym rodzaju z jakims kamykami,cekinami itp. a do tego jakis koczek ala stara baba no i obowiazkowo satynowe bolerko czrne lub biale.

Gość regres to uczuciowy gej
Moda weselna jest kiczowata, bylam na weslu ostatnio i tam zaobserwowalam kilka ciekawych kreacji np. panienka mila dluga biala sukienk,odcinana pod biustem rozowa wstazka, sukienka rozkloszowana, haftowana w rozowe kwiatki, sukienka prawie mogla robic za slubna(oczywiscie dla jakiejs dziewczyny co lubi roz,jaks dodojarka)

Gość jeśli dla was moda weselna
to suknie z tafty i gorsety, to właśnie widać, kto tu jest ze wsi :D A ta sukienka nadaje się może na spacer niedzielny wokół ryneczku w waszych miasteczkach, ale na pewno nie na wesele. Może na potańcówkę w Łebie jeszcze by się nadała. Na weselu trzeba wyglądać elegancko, a nie tanio i szmirowato :o Chyba że masz 13 lat, to masz prawo tego nie wiedzieć, ale jakbym była twoją matką to bym ci tę kieckę na szmaty pocięła.

Gość syropek
Jeżeli ci się podoba...dla mnie jest nijaka...

Gość hufrgfueu
moim zdaniem ładna, teraz kobitki nie odstawiają sie na wesele jak na wiejski odpust tylko prosto i elegansko. do tego makijaz jakas elegancka fryzura i bedzie ok :)

Gość hufrgfueu
kobieta nie ma byc matrona ubrana w suknie do ziemi al ma wygladac swiezo i schludnie. to juz nie czasy kiedy sie zakładalo suknie jak na bal, UWIERZ MI ta sukienka sie nada :)