Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta niedobra ..

chlopak i jego dwie przyjaciólki..

Polecane posty

Gość ta niedobra ..

Dzisiaj miałam sen i przez niego jest ten wpis. Snil mi się pewnien chłopak, ze z nim byłam. Ostatni raz z nim rozmawiałam w maju, przez niecałe 10miniut.Nasza znajomość zaczeła sie w 1klasie liceum. Olałam go sobie wtedy. Potem w 2 klasie zblizylismy się do siebie..bardzooo ;]. Jednak ja nie zauwazyłam, ze on coś do mnie czuje. Każdy mi to niby mówil, ale ja wtedy nie chciałam szukać sobie miłości. On zaprzyjaznił się z inną dziewczyną-nigdy jej nie lubiłam, ona mnie też nie. On to wiedzial. Ale dalej przyjaznił się ze mną.. Jednak mieliśmy rózne towrzystwo.. Ja zbytnio nie lubiłam jego towarzystwa on mojego, więc unikaliśmy takich większysz spotkać. Ta druga jednak nie miała żadnych oporów do jego znajomych. Jednak między nimi była kłotnia, o ktorej dowiedziałam się niedawno, po tym jak zostali parą.. I poszłam za dalekoo.. ;] przed och wielką miłością, dałam mu kosza.. nawet nie wiedziałam o tym... on nie okazył swoich uczuć bardzo wymownie.. ale teraz widzę jak się o mnie starał a ja slepa nie widziałam... no ale, gdy mu powiedziałam ,że mi na nim zalezy więcej niż na kumplu.. powiedział, ze jest za poźno, że jest już w związku z tą drugą... co ja poczułam... ? ooo !! ulgę!! tak :D wiem dziwne.. ale przestałam go kochać .. był moim kumplem, był szczęśliwy z nią.. jednak już nie mogłam się okłamywać... ja jednak do niego coś czuję... skonczyłam już liceum.... nasza przyjaźń dobiegła końca.. bo jego dziewczyna mnie nie akceptowała juz... on się odezwie do mnie.. ale w ukryciu przed nią.. dla mnie to chora i wole to zakonczyć.. dalej cierpie.. ale ułoze sobie zycie bez niegooo.. chociaz coraz bardziej brakuje mi bycia z nim.. żeby był blisko i czuć ze tu jest...bym mogła pisać o tym jeszcze,ale nie bedzie sie wa chciało tego czytać...

Gość ta niedobra ..
aa nie dokonczyłam o tej ich kłotni.. on mi powiedzial, ze jak się do siebie nie odzywali.. to on czuł smutej i doszedł do wniosku, ze chce z nią być ... ona wtedy tez doszła do takiego wniosku..a gdzie ja wtedy byłam..? hm... wtedy własnie go sobie też olałam...byłam zajęta imprezowaniem w moim gronie znajomych bez niego... \ jakie to chore.. ;|

Gość ta niedobra ..
nikt nie miła podobnej sytuacji ? ;]