Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emel emel

uwaga mocne- nic mną ostatnio tak nie wstrząsneło jak ten spot

Polecane posty

Gość emel emel
nikt nie zajrzał no wiemze źle wkleiłam stronke-moze ktos poprawi :0

Gość raz coś podobnego widziałam
i nie mogę zapomnieć:( Chodziło o jazdę bez fotelików. Dziewczynka jechała z tyłu między siedzeniami mamy i taty, śmiali się. Nagle ojciec zahamował. Dziecko wyleciało przez szybę, a na kolana matki spadła jej zakrwawiona raczka. Zwymiotowałam po tej reklamie. Uważam, ze zrobiła mi psychiczną krzywdę!

Gość gge
Tobie krzywdę? A może dzięki tej reklamie zwróciłaś komuś uwagę żeby zapiął pasy, nie pojechałaś z dzieckiem na kolanach "tylko kawałek" itp? Może to komuś uratowało życie? Nie przesadzajmy z rozczulaniem się nad swoją "kruchą psychiką". A link działa, trzeba tylko %20 wykasować i nadliczbowe ukośniki.

Gość raz coś podobnego widziałam
tak mnie krzywdę. Wyobraź sobie że nie wożę dzieci bez fotelika. Nikt nie musi mi tak dosadnie pokazywać co może się stać. Takie reklamy powinny być dla wybranych. Jak po tej reklamie nie mogłam dojść do siebie. Moze niektórzy ludzie mają mocne nerwy i ich to nie rusza, ale mnie tak. Powinny być jakieś ostrzeżenia, ze będą drastyczne obrazki.

Gość a ja miałam dość gadania
mamaie i teściowej , że dziecko tylko w foteliku i pokazałam im tę reklame i wiecie że od tego czasu same pilnuja czy aby pasy małej dobrze zapiete

Gość gge
No fakt, ostrzeżenia powinny być.

Gość bla bla bla ble ble ble
U mnie pojawia sie fotka na ktorej widac potracone osoby-to o to chodzi?

Gość nie wytrzymam :)
Niektóre z tych reklam są dość dziwne ale ogólnie nie widzę powodu do "wstrząsu". Więcej krwi widzę w filmach :)

Gość emel emel
no własnie chodzi o to ze nie nie ilością krwi jest mierzony zamierzony efekt..przynajmniej dla mnie