Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yellaaa

chciałabym miec podłużną twarz

Polecane posty

Gość Yellaaa

:(( i wystające kości policzkowe...

Gość Yellaaa
nawet taką jak "koń" ... mi mówią,ze każda fryzura mi pasuje i ze mam bardzo delikatne rysy,a chcialabym mieć twarz taką z charakterkiem taką wręcz sukowatą .. nie wiem w sumie jaki ja mam kształt twarzy,bo piłki nie mam ,policzki szczupłe,ale tych kości nie widać... ładnie wygląda moja twarz tylko jak wezme sobie różem policzki przetrzepie,albo brązerem.. a tak to:O

Gość Cher też chciała
mieć wcięcie w talii i wycięła żebra

Gość Yellaaa
hehe spokojnie:)) co się tak rzucacie.. ja tak sobie ponarzekam bo widocznie jest mi to teraz potrzebne..poza tym zastanawiam się,czy jakbym schudla to czy chodz troche by mi z twarzy nie zeszło.. mam 173cm i waze 57kg ... a jakbym tak z 4kg zrzuciła? ..pierwsze to przeciez z góry schodzi..

ha ha, chudnij, w końcu na komarach spierdolisz :classic_cool: to ja mam 160 ważę 52 i nie spieszy mi się do zrzucania.. choc chcialabym, :classic_cool:

kto się rzuca nikt się nie rzuca :classic_cool: z góry kochana tzn z tzytzków najczęściej a nie z twarzy jak schudniesz to mooże troszkę coś tam z twarzy zejdzie, ale jeżeli masz okrągłą to nie licz że zrobi się podłużna z super wystającymi kośćmi policzkowymi może jak schudniesz do 25 kilo to może i tak będzie ale nie radzę :classic_cool:

Gość Yellaaa
;) nie wiem własnie jaki mam kształt twarzy..bo okrągła mi się kojarzy z pucowatymi policzkami, a ja takich nie mam,zadnego podbródka tez nie mam ,ale marzą mi się lekko zarysowane kości policzkowe :D kurka wodna ja to chyba zwariuje przez to dążenie do ideałów.. czy to się leczy??

Gość Weronika

Zrobiłam zabieg modelowania kości policzkowych , bardzo chciałam aby były bardziej widoczne i wtedy ładniej się wygląda. Zabieg wyszedł bardzo dobrze i bardzo jestem z niego zadowolona. Polecam klinikę MTT Estetica i dr Magdalenę Tyc-Tyka.