Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam ja............

Wasza opinia.......................................

Polecane posty

Już nie wiem co mam zrobić jestem prawiczkiem. mam 23 lata i jestem prawiczkiem tylko ze względu na moją nieśmiałość do kobiet, nie jestem jakimś tam brzydalem, wierzcie mi. Mam iść do agencji towarzyskiej????? Chyba bym sie zrzygał jak bym tam poszedł... Mam inne wyjście??

Gość Femme Farfalle
nie martw sie, tu piszą wyłącznie prawiczki, w dodatku starsi od ciebie np. staszek lub ladaco, pomóżcie koledze chłopaki, jak to jest kręcić śmigło w samotności?

Kant dupy A masz jakieś koleżanki? W ogóle jakiś kontakt z kobietami? z tym jest kiepsko

tylko praca i uczelnia...

nie idź! no co ty???? znajdziesz sobie dziewczynę wcześniej czy później a takiego chłopaka co był w agencji to bym nawet znać nie chciała! naprawdę potrafisz użyć innego człowieka - kobiety (prostytutki) jak rzeczy?

maszynka do mielenia mięsa ale masz jakiś kontakt z ludźmi? gadasz z nimi? i w ogóle? tak, jestem normalny

Pewnie myslicie - co za kretyn, pewnie jakiś brzydal.... zastanawiam sie nad wrzuceniem fotki...

seks z jakąś kobieciną z agencji i tak nie dałby ci takiego prawdziwego zadowolenia. Raczej byłoby to mechaniczne, dla samego odwalenia sprawy. Nie lepiej jakoś tak z uczuciem? Z osobą, za którą zwyczajnie oszalejesz?;) Masz 23 lata, nie 40, nie przegrałeś życia jak niektórzy ci tu powiedzą. Wyjdź czasem do ludzi, zabaw się. Powiedz jakiejś dziewczynie komplement, pomóż w czymś. Z czasem ta odpowiednia sama się znajdzie. :)

miś gogo-reaktywacja robię tak.... w pracy i na uczelni, pewnie jestem w tym kiepski....

to znaczy że jeszcze nie trafiłeś na tą jedyną hehe pewnie dlatego że takie nie istnieją haha :classic_cool: nie no poważka skoro jesteś normalny, masz znajomych itd to masz szansę, na pewno wkrótce spotkasz fajną dziewczynę spodoba Ci się i z wzajemnością i coś tam będzie :classic_cool: tylko nie chodź ponury tylko uśmeichnięty:) powodzenia

A z tą fotką to jak chcesz:) nie jestem zwolenniczką wrzucania fot do neta(szczególnie stopek) ale twoja decyzja. jak wstawisz to luknę:P a jak nie też przeżyję;). Jeżeli tylko nie jesteś narcyzem to opierając się o twoje słowa pewnie zły nie jesteś:)

nigdy nie wrzucałem fotek do sieci ale mam pojecie z czym to sie wiąże...

Gość krejzi18
jak nie jestes brzydalem to pokarz fote

Gość popijaffffka
udawaj ze jestes smialy :p ja bylam niesmiala , udawalam ze jestem inna az sie w koncu przelamalam i tak juz zostalo :D

jak to mówią każda zmora znajdzie...:D to wrzucenie fotki było ryzykowne zaraz cię pojada na maksa:D

to wrzucenie fotki było ryzykowne zaraz cię pojada na maksa mają pewność że to moja?? :p

wielkopolska, okolice poznania/ nie nie poznań, okolice:p nazwy miejscowości nie podam:p

wszystkie prawiczki na kafe są z okolic poznania? odnoszę takie wrażenie .... aż chyba przestanę pytać dobre....

jak by ktoś chciał napisać coś w tym temacie to zostawiam gg 3210623 bo nie jestem tu stałym bywalcem...