Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotany...

Tragedia!!!! Zakochalem się w kobiecie o 10 lat starszej

Polecane posty

Gość Zaklopotany...

Ja mam 25, ona 35. Nie mam pojęcia czy ona kogoś ma. Pierscionek nosi na środkowym palcu lewej ręki - co to może znaczyć?

Gość Lilla E.
może schudła i pierścionek był za luźny na palec serdeczny?:P

Gość ekhm..
a nie pomyślałeś o tym, że ona może to teraz czytać..

Gość Zaklopotany...
ale słuchajcie - jak kobieta nosi jeden i ten sam pierścionek tylko na jednym palcu (ciągle na tym samym- lewym środkowym) przez cały czas to to coś znaczy czy nie? zaprosić na randkę - myślisz, że to tak łatwo? :o

Gość późno już ludzie
Pierścionki nosi się na różnych palcach i różne. ja swój zaręczynowy też nosiłam na palcu środkowym prawej ręki, ale nie patrz na pierścionek, zagadaj i wyczujesz, czy kogoś ma czy nie. Ale z tym zakochaniem to trochę przesadzasz, bo nic o niej nie wiesz, a już się zakochałeś? zauroczyłeś się raczej nią- to bym zrozumiała.

Gość Lilla E.
ja też kiedyś do każdego palca miałam przypisany konkretny pierścionek, ponieważ tylko na ten jeden pasował(oczywiście nie nosiłam wszystkich jedfnoczesnie), moze ona tez dlatego na tym samym go nosi, albo po prostu tak lubi. Dlaczego zwyczajnie nie zaprosisz jej na kawe?

Gość nien ważny wiek...
Ja mam 27 lat, a mój Misiek 22 i jakoś żyjemy, sex nie z tej ziemi:P

Gość sduytrewerth
wspólczuje , nie zazdroszczę bo nie ma czego :D

Gość nie ważny wiek...
Dlaczego współczujesz? Co w tym złego?

Gość a ty co sie zakochałeś
niby dlaczego tak trudno zaprosić na randkę? przynajmniej bys dowiedział sie czy kogos ma

Zaklopotany - pierscionek o niczym nie swiadczy. mam sporo pierscionkow i nosze je na roznych palcach i nic to nie znaczy. gdyby miala obraczke to inna historia. z tym zaproszeniem moze nie latwe ale to robia dorosli faceci jesli sa zainteresowani kobieta, zapraszaja ja na randke. nie wiem skad ja znasz i jakie sa miedzy Wami stosunki, czy mowicie sobie czesc, czy zauwazacie siebie. ale i tak polecam podejsc, przedstawic sie i zapytac czy nie dalaby sie zaprosic na kawe, usmiechnij sie ladnie i czekaj co powie. jak jest zajeta to sie o tym dowiesz i nie bedziesz spekulowal na kafe co jej pierscionek oznacza :) powodzenia

Gość Zaklopotany...
jestem w niej zakochany, a nie zauroczony. W przeciwnym razie zapomniałbym po tygodniu (jak to zawsze u mnie się zdarza) a to już trwa pare miesięcy. Ona mnie traktuje tylko jako kumpla. Lubi mnie i nic poza tym. Tak wyczywam. Znamy się dość dobrze, widzimy się codziennie. Rozmawiamy codziennie lub prawie codziennie. Układy między nami są bardzo dobre. Ona nie ma konta na nk i nie mam za bardzo kogo zapytać czy jest wolna czy nie. Poza tym która 35-letnia kobieta chce być z 25-latkiem? Mnie nie zależy na zaliczeniu jej tylko na normalnym związku. Poza tym nie miałem nigdy żadnych problemów w zapraszaniu na randki dziewczyn czy kobiet w moim wieku lub młodszych. Ale tu ten wiek mnie blokuje.

Gość inkkkkkkkkkkkkkka
nie musisz od razu na randkę mozesz np na obiad:) gdzieś zaprosić:)

no to nie jest zle jak rozmawiacie i lubi Cie :) zapytaj ja normalnie czy nie wybralaby sie na kawe i ciacho z Toba, tak niby niezobowiazujaco bo sie znacie ale wykazujesz wtedy zainteresowanie i kolejny krok nalezy do niej, albo sie zgodzi albo nie. moze ona traktuje Cie typowo jak kolege dlatego wlasnie ze jestes mlodszy i nie przyszlo jej nawet do glowy ze moze sie mlodszemu facetowi podobac. ale nie ma co gdybac, dzialaj i sam sie przekonasz czy jest na cos szansa.

Gość a ty co sie zakochałeś
skoro macie codzienny kontakt, to nie możesz jej zwyczajnie zaproponować kina pod pretekstemm, ze nie lubisz sam a nikt nie chce iść z toba np.na Shreka?:D

Gość sa i takie chlopie
Ona nie ma konta na nk i nie mam za bardzo kogo zapytać czy jest wolna czy nie. Poza tym która 35-letnia kobieta chce być z 25-latkiem? Mnie nie zależy na zaliczeniu jej tylko na normalnym związku.

Gość zagadaj buraku i tyle

Gość Zmysły nie śpią
jak masz blokade to odpusc i umow sie z taka przy ktorej nie masz bloka:P:classic_cool:

Gość Facet z metra
a ja zapytam przy okazji, bo też mam na oku jedną dziewczynę i nie wiem czy ona kogoś ma. czy jak nie ma żadnego pierścionka ani obrączki na palcach to znazczy ze jest wolna?

Gość hdhhdhhd
Jak nie ma pierscionka albo obraczki to moze byc rozwodka albo wolna. Niektore kobity jak sie pokloca z chlopami to zdejmuja i nie nosza, albo te w separacji. pierscionek na palcu nic nie znaczy , nie wiadomo czy to zareczynowy czy nie.

Gość masz jęzor w gębie to otwórz
ryj

Gość Piątek 13tego

ja też noszę swój złoty pierścionej z ametystem na środkowym palcu prawej ręki, a jestem samotna, pierścionki można nosić różnie

Gość nie widzę w tym niczego tragic
kobiety żyją średnio 9 lat dłużej od mężczyzn a jeżeli o siebie dba to będzie długo dobrze wyglądać. Ty przy niej dojrzejesz a ona odmłodnieje przy tobie

Gość przeciez to malo
To mala roznica, spokojnie ...

Gość jaka tam tragedia...

Gość 10 lat to duuuużo

Gość wcale nie tak duzo