Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak z bloku 43a

odkryłam tajemnice mojej dziewczyny i nie wiem co mysleć.pomóżcie mi.

Polecane posty

Gość chłopak z bloku 43a

4 miesiące temu poznałem świetną dziewczynę. Ładną mądrą studiującą miłą ułożoną w przyszłości bym mógł się z nią ożenić.Zakochałem się po uszy. zaczeliśmy się spotykać ale ona była jakaś dziwna, unikała czułości bardziej intymnych, tylko delikatne buziaki i trzymanie za ręke. pomyślałem ok widać ma takie przekonania nic na siłe. często się wymykała ze spotkań i znikała na jakies godz lub 2 i wyłączała tel. pewnego razu postanowiłem ja sledzic i zobaczyłam ze zamiast wracac do domu ona idzie na cmentarz i tak przez pare dni ja sledzilem i codzien tam chodzila na grób jakiegos chlopaka. dowiedzialem sie ze ponad rok temu jej chlopak mial z nia wypadek samochodowy i on zginal a ona przezyla i chodzi tam codzien. nie wiem czy warto byc z nia bo widac ona nadal kocha tamtego skoro codzien chodzi na cmentarz a ja nie chce byc pocieszeniem. co mam zrobic?

skoro nie moze sobie poradzic ze smiercia chlopaka, to widocznie nie jest jeszcze gotowa na nowy zwiazek. zostaw.

Gość Sąsiadka Ducha
Jeżeli ją kochasz to daj jej czas by się z nim pożegnała.Zal i żałoba mogą u niej jeszcze trwać.

Mysle,ze warto... Kazdy ma prawo kochac i byc szczesliwy. Moja kolezanka miala identyczna sytuacje, uklada sobie zycie na nowo... Zawsze w jej sercu bedzie on, ale to nie znaczy,ze ona ma byc nieszczesliwa i samotna do konca zycia. To ze tak ta dziewczyna postepuje- to tylko dobrze o niej swiadczy, o jej wrazliwosci, uczuciach... Moze... porozmawiaj z nia o przeszlosci?

Gość chłopak z bloku 43a
zle pisalem sory jestem facetem.

Gość aniaaa!!
ekhm. trudna sprawa...Ale mnie sie wydaje ,ze powinienes z nia porozmawiac. To chyba najlepsze wyjscie.

przecież był jej kimś bliskim, więc dlaczego ma nie chodzić na jego grób? ma zapomnieć ot tak i już?... To, że pamięta o tym, ze on kiedyś istniał nie znaczy ze nie może wam się udać. Równie dobrze ona może mieć 50 lat i nadal tam chodzić co jakiś czas, bo o bliskich ludziach nie zapomina się nigdy. Zamiast zatruwać sobie głowę, porozmawiaj z nią. I staraj się być wyrozumiały, jeżeli ona wyrazi jakąś chęć kontynuowania zwiążku to pomóż jej w tym