Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzamolQ

ALE DAŁAM SIĘ NABRAĆ!!! JESTEM WŚCIEKŁA!!!

Polecane posty

Gość SzamolQ

mam 20lat, mój ex 22, byliśmy ze sobą 2 lata, zerwałam jakieś pół roku temu, on chciał nadal ze mną być. powodem rozstania było to, że nie miałam dla niego czasu, właściwie to nie chciałam z nim już przebywać, bo był dla mnie męczący. od tamtego czasu nie mieliśmy kontaktu. jakieś dwa miesiące temu odezwał się do mnie na gg facet, który pisał, że zna mnie z widzenia, mieszka na tym samym osiedlu, powiedział, że ma 23lata, na imię ma Tomek i pracuje jako lektor języków obcych. powiedział, że nie zna zbyt wielu ludzi w tej okolicy, a mój numer gg wyszukał mu się w katalogu publicznym na stronie "bliziutko". chciał mnie poznać i zapytał, czy będę mogła poświęcać mu jakąś godzinkę na rozmowę każdego dnia - powiedziałam, że czemu nie, chętnie opowiem mu o mieście, gdzie co jest, a jak się lepiej poznamy to mogę go nawet oprowadzić po ciekawszych miejscach. od tego momentu gadaliśmy codziennie po kilka godzin dziennie, nawet do bardzo późnych godzin nocnych... świetnie mi się z nim gadało, po jakimś tygodniu wyczekiwałam aż wreszcie się do mnie odezwie i niecierpliwiłam się, kiedy odzywał się później niż zwykle. tydzień temu gadaliśmy o takim przyjemnym Pubie w centrum i powiedziałam, że mam ochotę pójść i zaproponowałam, żeby wyskoczył ze mną na dwie godzinki posiedzieć przy piwku. wymieniliśmy się zdjęciami, bardzo przypadł mi do gustu, powiedziałam mu kilka komplementów i od tego momentu zaczęłam o nim częściej myśleć.. przystojniak jak ich mało, a na dodatek ze świetnym charakterem - byłam wniebowzięta! w ciągu ostatniego tygodnia, w nasze nocne rozmowy schodziły na pikantniejsze tematy.. najpierw podteksty, a później już śmiałe rozmowy o fantazjach, upodobaniach w łóżku itd. przez co zaczęłam się bać spotkania cholernie i miałam ogromną tremę, ale nie chciałam, żeby nasz kontakt się urwał, więc dziś postanowiłam z nim iść na umówione spotkanie. czekam o 19:55 w Pubie, przy barze, zamówiłam sobie piwo i czekam. jest 20:00 i jego nie ma... 20:15 i nadal go nie ma.. nagle o 20:20 przychodzi MÓJ EKS trzymający w ręce fotkę gościa, z którym gadałam i mówi do mnie "Twój kochaś to amerykański aktor, NAIWNIARO!" :o co za cham, bezczelny gnój! nienawidze palanta! zrobił mi wstyd przy ludziach z Pub'u... czuję się jakbym była naga... było mi tak wstyd, że ten idiota teraz tyle o mnie wie, że rozmawiałam z tym kretynem o seksie i moich intymnych sprawach, po prostu nie potrafię sobie tego wybaczyć, że ta menda mnie tak nabrała!!! nie spodziewałam się tego po tej pissssdzie!!! teraz już w ogóle nie żałuję, że nie utrzymywalam z padliną kontaktu! zablokowałam go przedchwilą na fejsbuku, gg, NK i na e-mailu. jutro ide do operatora zapytać, czy jest opcja zablokowania numerów.. i to jest KONIEC tego padalca. myślę, jak się na nim zemścić i teraz do głowy przychodzi mi rozesłanie jakiejś ploty w internecie, że np. strasznie śmierdzi potem, a z ryja wali mu kupą!!! [wściekły]

Gość SzamolQ
nie zasłużyłam! odpłacę się małemu wackowi, tylko teraz muszę obmyślić jakiś niecny spisek!

Gość dlatego ja
nie wdaję się w konwersację z nieznajomymi na gg. Już to wcześniej przewidziałam:P

Gość fabian z warszawy
a ja mysle,ze zasłuzyłas na to ty kur wo je bana ciesze sie z tego szmata jestes, zostawilas go, pewnie puscilas sie z innym ŻYCZĘ CI Z CAŁEGO SERCA ZEBYŚ DZIS W NOCY ZMARŁA PODCZAS SNU. BEDE SIE O TO MODLIŁ. DOBRANOC.

Gość a jaaa
ale dziecinada... swoja droga uwazaj z kim piszesz przez internet, gdybys byla ostrozniejsza nie wyszloby tak... masz za swoje, i nie rob zadnych glupot bo sie pograzysz

Gość SzamolQ
ale nie miał prawa mnie tak oszukiwać!!! co z tego, że miał do mnie żal?! jak ja mam żal do matki natury, że zrobiła powódź to nie idę pluć, albo sikać do rzeki!

Gość SzamolQ
no właśnie, okazał się głupim, dziecinnym, wrednym EGOISTĄ! o, tak!!! Egocentryczny bałwan! przez to, co zrobił, teraz nienawidzę go z całego serduszka!!!

Gość superbitch
kochana, ja na twoim miejscu utworzylabym mu kontu ze zdjeciem na portalu dla gejow :D z opisem jak to on uwielbia milosc analną i szuka sponsora! :D i jego nr telefonu od razu najlepiej podac :D hahaha na kazdym kroku potwierdza mi sie ze faceci to SCIERWA!!!

Gość SzamolQ
dzięki kochana za radę! :* tak właśnie uczynię! :)

Gość jbhfljkFH'D
to ja mialam gorzej bo ze mna pisala obecna dziewczyna mojego bylego faceta... podajac sie za kolesia ktoremu sie podobam hehe. chciala sie dowiedziec jaka jestem. ciagle wypytywala jak ukladalo mi sie z bylym i czemu sie rozstalismy, wydalo sie wszystko jak przez przypadek zamiast wyslac wiadomosc do mojego ex wyslala do mnie

Gość TH is IT NX
Dobrze ci tak suko

tak jak doradziła Ci koleżanka, zalóż konto na portalu dla gejów...tylko są dwa problemy... on nie może wiedziec ze to ty bo wtedy tez moze wstawic takie zdjecie tylko ze na innym portalu..bo pewnie zdjecia jakies Twioje ma..drugi problem jest gorszy, jezeli bedzie wiedzial ze to ty..tyo moze cie oskarżyc i udac sie na policję..z doświadczenia wiem ze policja nie bagatelizuje takich spraw

Gość SzamolQ
jeszcze pokombinuje... w nocy pomyśle, jak moge go załatwić na szaro. :classic_cool: