Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowany35

Widzialem dzis niewiarygodnie seksowna kobiete i ...

Polecane posty

Gość zdołowany35

Bylem dzis w pewnej hurtowni, robilem zakupy i nagle przyszla tam klientka. Mloda, wprost NIEWIARYGODNIE seksowna blondynka. Ubrana normalnie, jeansy, obcisla koszulka, duuze piersi, wspaniala pupa, duzy dekolt - jezu .. jakie ona miala cialo, twarz , wlosy. Zyje 35 lat i NIGDY takiej kobiety nie widzialem, a pieknych kobiet w Polsce nie brakuje. Ludzie sie doslownie tam potykali gdy ona sie poruszala, ona skupiala 100% uwagi na sobie. I tak sobie pomyslalem, ze faceci to swinie. Bo niech kto mowi co chce, ale 100% facetow w tej hurtowni zdradziloby swoje zony gdyby ona tylko kiwnela palcem. I uswiadomilem sobie ze ... ja tez. I poczulem sie okropnie, bo bardzo kocham swoja zone i w dodatku jest dla mnie bardzo atrakcyjna. Ale ta kobieta, to po prostu bylo cos niesamowitego, doslownie zjawisko. Ciekawi mnie tez jakie ona ma zycie. Jak sie zyje gdy ludzie wpadaja na sciany gdy przechodzisz. Ze juz nie wspomne o tym ze ona moze miec KAŻDEGO jakiego bedzie chciala. A facet ktory jest z nia, chyba codziennie chodzi nieprzytomny ze szczescia. Siedze w domu, iles godzin po tym zdarzeniu i ciagle o tym mysle. Niesamowite ze istnieja az tak piekni ludzie.

Gość superbitch
no prosze kolejny kurwiarz mentalny do kolekcji a stad juz tylko krok do... :D oj szybko bys zonke zostawil gdyby tamta pindzia kiwnela palcem :P zreszta sam to powiedziales, coz dodawac. milej jazdy na recznym z mysla o sexownej blondynie :P :D

Gość zdolowany35
Czy naprawde uwazasz, ze kazdy facet "jedzie na recznym" ? Coz, myslenie stereotypami zdradza plycizne umyslowa, wiec uwazaj :) Tak, sadze ze tej "pindzi" (nie wiem skad ta pogarda - zazdrosc ? ) bym nie odmowil. Trzeba bylo ja widziec. Wlasnie to jest w tym niesamowite, ze niektorzy ludzie dostaja od zycia juz na starcie tak wiele, a inni tak malo. Ona gdyby chciala to by zrobila kariere tylko dzieku swojemu wygladowi. Nie musiala by NIC wiecej robic. Zycie jest niesprawiedliwe.

Gość Zycie jest niesprawiedliwe.
za to sieje głupców:)

Gość zdolowany35
Coz, jesli jestes facetem - inaczej bys spiewal gdybys tam byl. Jesli jestes kobieta - coz, zieleniejesz z zazdrosci :) Rozumiem to.

Gość chcialbym ja
Chcialbym ja zobaczyc :) Wierze, ze musiala byc uderzajaca .. Ktos tam gdzies ma szczescie.

Gość zdolowany35
Ona byla mloda jeszcze, kolo 20-22 moze. Ale kurcze, miec taka żone .... strach :) Kazdy lepszy amant bedzie probowal do niej uderzyc.

Gość kazdy twojego pokroju
ale wierz mi ze sa piekne kobiety a jak sie z piekna i seksowna ozeni to moze i cale stado takich samych pieknosci przejsc i nie bedzie to mialo znaczenia :P ja mam seksowna kobiete i spotykalem na swojej drodze modelki, wyuzdane wlascicielki klubow fitness, nieswiadome swojej urody nauczycielki itp. i kazda byla piekna, miala piekne cialo swietny umysl, i gdybym nie byl zonaty, nie zastanawialbym sie dlugo ani nad uwiedzeniem jednej czy daniu sie uwiesc drugiej :P ale moge docenic, zauwazyc urode i seksownosc kobiety jednak zadna mnie tak nie kreci jak wlasna zona :P jestesmy 9 lat po slubie 11 lat razem, a mi staje na sama mysl jak ona wypina tylek :D

gdybym byla facetem w dodatku mezem pieknej kobiety, moje fantazje na temat innych przypadkiem napotkanych kobiet nie mialy by racji bytu:) ale wlasnie facet mysli tylko ta mniejsza i figlarna główka, czego dales przyklad nie zielenieje:) raczej lico rumieniec oblal:) pas:) oj mezczyzni

Gość SzamolQ
kazdy twojego pokroju - KOCHAM CIĘ WIRTUALNIE ZA TEGO POSTA!!!! 🌼

kazdy twojego pokroju :D myslałam, ze prawdziwi mezczyzni wygineli wraz z rozwojem np internetu:D milej nocy panowie

Gość zdolowany35
Kolego z 9 letnim stazem. Jeszcze wczoraj bym powiedzial dokladnie to samo co ty dzis. Ale dzis juz wiem ze nie jest tak do konca. Tez jestem pare lat po slubie i wierz mi, NIGDY mi nawet jakas mysl o zdradzie do glowy nie przyszla. Ani razu przez pare lat. A spotykalem bardzo duzo ladnych kobiet, mam powiedzmy ... "jeżdżącą" prace. Ale wlasnie dzis, po prostu wymieklem i gdy sam siebie w duchu zapytalem czy bym jej odmowil, odpowiedzialem sobie "nie". I czuje sie troche niefajnie z tym. Wolalbym sie tego nie dowiadywac o sobie. Musiala sie tam napatoczyc cholera jedna.

Gość zdolowany35
Ale tak do krytykujacyh PAŃ powiem : a wy jestescie inne ? Pamietacie sprawe tego murzyna "poety" ktory zarazal Aids ? Pamietacie ile mu kobiet mowiac wprost dalo dupy ? Zglosilo sie KILKADZIESIAT kobiet (a ile sie nie zglosilo?), on bzykal wszystko co chcial, mezata czy nie, mlodsza, starsza ... i w dodatku wiekszosc z nich to byla ta tak zwana "elita" z uniwersytetow ... Tylko dlatego ze byl dobrze zbudowanym, przystojnym i wygadanym murzynem. Nagle zasady i idealy jakos prysly drogie panie ...

Gość według niekótrych
islamista, udającym katolika, z dobrymi papierami bo dostał azyl i nagordy... i został przysłany przez islamistów jako bioterrorysta a takich typów w europie jest więcej. Takie planowe niszczenie niewiernych

Gość zdolowany35
Coz, jestesmy tylko ludzmi i nie ma sie co oszukiwac ze zawsze i wszedzie bedziemy pewni, stali w uczuciach, uczciwi i bez skazy. Chodza wlasnie po swiecie takie "zjawiska" ktore niwecza te idealy. Niestety :/ Zaluje ze nie mam zdjecia. Szczeki by wam poopadaly :) Dobrej nocy.

Gość cscfsdccdcc
a możesz wskazać jakąś znaną osobę do której jest ta dziewczyna podobna ??? bo rysopis brzmi szablonowo:O

Gość zdolowany35
Włanise w tej chwili doznalem olsnienia. jutro z rana jade do tej hurtowni, Moze maja jakies namiary na te blondynke, co tam zona:( ja chce i pragne tamtej, dzis noc wyzwania:9 zona nie dostanie orgazmu bo juz zaltwilem sprawe pod prysznicem czekam na wasz lincz Panie i Panowie

Gość zdolowany35
Glowa siwieje...dupa szaleje..dla takiej rzucilbym wszystko. Jest tylko problem..mam malego siusiaka..

Gość zdolowany35
Wygladala jak Doda

Gość szczesliwa frayerka
" Coz, jestesmy tylko ludzmi i nie ma sie co oszukiwac ze zawsze i wszedzie bedziemy pewni, stali w uczuciach, uczciwi i bez skazy" cóż, jesteś tylko męską cipą bez kręgosłupa i nie ma się co oszukiwać, że jest inaczej :D

Gość zdolowany35
Mam 10cm w zwodzie :(

Gość zdolowany35
Z podniecenia wsadzilem penisa w odkurzacz, zasysa i nie mogę wyjac :(

Gość te kobietki
od tego murzyna rowniez skarbie myslaly tylko cipa :) Kobiety kochaja sie wywyzszac, a tak naprawde sa takie same. Tylko robia swoje po cichu i nie mowia o tym.

Gość zdolowany35
Nawet je rozumiem, sam czesto wystawiam pupę murzynom

Gość zdolowany35
Juz sobie zwalilem :)

"Ciekawi mnie tez jakie ona ma zycie. Jak sie zyje gdy ludzie wpadaja na sciany gdy przechodzisz. Ze juz nie wspomne o tym ze ona moze miec KAŻDEGO jakiego bedzie chciala." zależy od niej. mi się wydaje, że na początku to fajne i zabawne, a później już bardzo męczące. na początku pomaga w załatwieniu paru spraw "urzędowych" z facetami, ale gdy za biurkiem siedzi jakaś niedowartościowana kobitka..

Gość jeszcze sie taka nie urodzila
ktora podobalaby sie wszystkim facetom bez wyjatku. tobie na jej widok kutas staje, a inny powiedzialby jedynie, ze fajna i tyle. nie idealizuj. a juz napewno nie wszystkim podoba sie doda.

"Ciekawi mnie tez jakie ona ma zycie. Jak sie zyje gdy ludzie wpadaja na sciany gdy przechodzisz. Ze juz nie wspomne o tym ze ona moze miec KAŻDEGO jakiego bedzie chciala. A facet ktory jest z nia, chyba codziennie chodzi nieprzytomny ze szczescia." Moze miec kazdego w lozku,a w zyciu to roznie bywa.