Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dust.

Kocham ich ... :(

Polecane posty

Gość dust.

wiem co sobie o mnie pomyślicie. ja sama nie myślę o sobie lepiej... ale mimo wszystko liczę na Waszą pomoc, bo nie wiem już co robić :( jakiś czas temu rozstałam się ze swoim partnerem. byliśmy razem dość długo i dużo ze sobą przeszliśmy. był to naprawdę burzliwy związek, pełen kłótni i rozstań. gdy zrywałam z nim ostatni raz, byłam przekonana, że już nigdy do niego nie wrócę. byłam tego pewna. po jakimś czasie, gdy emocje opadły, zaczęłam flirtować z jego kolegą. na początku to była tylko niewinna znajomość, rozmowy na GG. ale z czasem poczułam do niego coś więcej... nie potrafię tego opisać słowami, ale między nami jest coś, co nas do siebie niesamowicie przyciąga... :( mieliśmy się spotkać wczoraj. ale dzień wcześniej podczas zakupów spotkałam swojego byłego. poprosił mnie żebyśmy poszli na spacer i pogadali. zgodziłam się. nasze spotkanie trwało do poźnego wieczora. i nie wiem jak to się stało ale zaczęliśmy się całować... znów do niego wróciłam , choć tego nie chce ;( jego kolega "dobija" się do mnie, dzwoni, pisze na gg, ale ja nie odbieram, nie odpisuję... kocham go :( to jest naprawde skomplikowana sytuacja i nie wiem jak z tego wybrnąć :( :( oboje zapewniają mnie że bardzo im na mnie zależy. ale co ja mam powiedzieć swojemu bylemu? właściwie to obecnemu :( "wybacz skarbie ale to co między nami się stało to tylko impuls, chwilowo nie zapanowaliśmy nad sobą i poniosły nas emocje. a tak naprawde jestem zakochana w twoim kumplu" ?? nie potrafię mu tego powiedzieć :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować