Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszytsko do dupy

wszystko do dupy

Polecane posty

Gość wszytsko do dupy

ja pierdziele:( wsyztsko zle i wszytsko do dupy. rozstalam sie z chlopakiem. po 5 latach. jak? niekulturalnie. on mnie zwyzywal i uderzy na koniec. super. od dawna nam sie nie ukladalo. ale dzis juz finisz.

cóż, skoro Cie uderzył to na pewno już na niego nie spójrz nawet i uwierzmi, jeszcze spotkasz tego jedynego a na razie... powodzenia wiem wiem jest ciężko 🌻

Gość wszytsko do dupy
a jak nie spotkam? mam 28 lat. jak narazie mam facetow powyzej uszu!

Gość wszytsko do dupy
zreszta teraz nie mysle o innych facetach. od dawna nam sie nie ukladalo. dzis masakra. miedzy nami definitywny koniec.

a jak nie spotkasz to będziesz chociaż miała święty spokój :) po cholerę Ci babski bokser? kupisz sobie psa, Labradory są fajne i bardzo towarzyskie. sama sobie taki kupię, ale jeszcze nie teraz :)

dasz rade i na pewno spotkasz przetrwaj tylko ten trudny okres kiedys bedziesz patrzec na to innaczej zobaczysz

Gość wszytsko do dupy
łatwo powiedziec przetrwaj okres. bedzie maskara. najgorsze ze go kocham:( ale powrotu juz nie bedzie. nie wiem co mam z soba zrobic.

Ja też wiem co czujesz, współczuję ci , najlepiej trzymać sie od takich z daleka.

Gość wszytsko do dupy
to wszystko bylo nie do zniesienia. wiem go teraz mi to nie pogadam ale wiem ze czas leczy rany. mam nadzieje. mam nadzieje ze przestane kiedys kochac. ze zapomne. chcialabym juz:( wiem ze sie nie da. ale mam nadzieje ze przestane kochac. bardzo tego chce. nie chcialabym sie meczyc do konca zycia:( chce przestac kochac i nie czuc bolu. by juz przestalo. by bylo rok pozniej, albo dwa. by bylo juz za mna. chce zpaomniec wsyztsko co bylo zle. o klotniach, biciu. zapomniec i przestac kochac. tylko etraz tego chce. :(

Gość wszytsko do dupy
wiem:( wiem o tym. bylam i nadal mysle ze jestem silna, niezalezna, kobieta, ale to na co pozwalalam. masakra. naprawde milosc potrafi byc slepa. mam nadzieje ze mi przejdzie. tylko tego teraz chce. bym przestala go kochac i czuc bolu! nie chce zeby sie okazalo ze ten typ to milosc mojego zycia. chce zapomniec i przestac kochac!

Gość koorwa januszku do spania