Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal123

zalamany......

Polecane posty

Gość rafal123

nie mam sily by zyc z tymi wyrzutami sumienia. mysle ze jak sie podziele tym to bedzie mi latwiej... zdradzilem ukochana, wybaczyla mi... minelo duzo czasu, az zrobilem to po raz kolejny. zostawila mnie, nie dziwie jej sie mimo wszystko chcialem porozmawiac, wyjasnic wszystko, przeprosic, pozegnac sie. przyszedlem do niej, drzwi byly otwarte, jej ojciec zaplakany mnie przyjal i powiedzial, ze Kamila w nocy popelnila samobojstwo. podciela sobie zyly, do tego przedawkowala leki na serce. nigdy sobie tego nie wybacze, wszystko przezemnie. nie wiem jak dalej mam zyc ze swiadomoscia, ze zabilem ukochana osobe. dopiero teraz zdalem sobie sprawe jak naprawde mi na niej zalezalo.

Gość rafal123
jestem skonczonym draniem....

Gość wszytsko do dupy
jestes. nie wiem co powiedziec. wielka tragedia. o twojej glupocie nie bede pisac i cie dolowac bo jelsi to nie prowo to i tak masz i bedziesz mial ciezko. brak slow.

Gość herbol
ale z Ciebie du.pek byles z kobieta a nie znales jej slaba byla, a Ty jej jeszcze wode z mozgu zrobiles, z czym sobie nie poradzila wez lepiej idz do zakonu pokutowac do konca zycia niz zebys jakas inna mial jeszcze zniszczyc

Gość Dobrodziejka
Nie mozna tutaj juz nic zrobic zal mi tej biednej dziewczyny ktora slepa milosc doprowadzila do smierci. Dlaczego zrobiles jej to po raz drugi????? mysle ze takich pytan jest cale mnostwo.Nie bede ciebie juz wiecej dolowac bo wyzuty sumienia nie dadza ci z pewnoscia o sobie zapomniec.Szkoda bardzo szkoda ze my kobiety jestesmy tak bardzo naiwne i wierzymy takim mezczyzna jak ty autorze. Biedna dziewczyna az serce sie kraja z zalu.

Gość krakowianka. :)
no nie wiem czy Ci wierzyć... skąd byś miał pomysl i siłę na to,by wejsc i zalic sie na kafe??

i co nagle pan prowo zamilkł?

Czasami łatwiej jest wyrzucić coś z siebie kompletnie obcym osobom. jeśli to na serio to nie będę nic pisać, jesteś przecież wszystkiego świadomy. Bo pocieszyć Cię nie będę potrafiła, a zdołować jeszcze bardziej nie chcę

Jeżeli to nie prowokacji , to zachowaj resztki godności i zrób to samo . A że egoista jesteś , to ulży Ci , rozpłodowy wieprzu. :)🖐️

autor tej prowo zwiał, chciał wzbudzić tanią sensacje zeby pisano na setki stron o nim. a on oczywiscie beka przed kompem i mega satysfakcja. na szczęście nie każdy jest taki głupi jak on i sie nie da nabrac.