Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy moze sie jej spodobaccc

Podoba Wam sie taka bransoletka?

Polecane posty

Gość Cougargirl21
Wyglada na dosc masywną i ordynarną. Nie ma w niej nic klasycznego miom zdaniem. Kobiety wola coś bardziej delikatnego, zmysłowego... Moze cos z cyrkoniami :)

no wlasnie na zdjeciu tak wyglada w rzeczywistosci jest delikatna, ona jest do jakichs takich zawieszek ktore potem mozna kompletowac :)

a kolko to wlasnie zawieszka do niej

Gość Cougargirl21
ile ta Twoja panna ma lat? Zawieszki? kojarz mi sie to z bransoletką dla małej dziweczynki. i co sobie tam dopnie? Widziałam te zawieszki w sklepie: wisienki, jakieś tam kokardki, zwierzatka... Daj spokój to nie jest prrezent dla młodej kobiety. Sama mam 21 lat i jakby chłopak mnie uraczył takim prezentem rodem z podstawowki to oddałabym to mojej bratanicy ;)

Nie, zdecydowanie jest masywna, pomyśl o czymś delikatnym a na pewno urzekniesz tym swoja narzeczoną:):) Może w salonie jubilerskim pani Ci doradzi;)

Nie, zdecydowanie jest masywna, pomyśl o czymś delikatnym a na pewno urzekniesz tym swoja narzeczoną:):) Może w salonie jubilerskim pani Ci doradzi;)

Gość Cougargirl21
Ewentualnie kryształy Swarowskiego zamiast cyrkonii to napewno bedzie bardzej klasyczne Te bransoletki z zawieszkami wygladaja naprawde strasznie tandetnie

Gość no co jest cholera jasna
wygląda jak blaszka dla psa :o

ta branzoletka to bardzo dobry pomysl jataka dostalam tylko złota a teraz na rozne okazje narzyczony kupuje mi do niej te wlasnie zawieszki :)

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kwestia gustu. Widziałam te bronsoletki na zywo. Są delikatne. Podobaja mi się max 2 zawieszki, a nie cała obwieszona. Z jedna bedzie najlepiej (ale własnie taka srebrna, a nie kokardka, piesek itp). To sa tzw charmsy. Np ja nienawidze błyskotek typu cyrkonie itd (jak sugeruja wyżej), także sam najlepiej chyba znasz dziewczyne? aha i mam 29 lat, takze niekoniecznie dla małych dziewczynek:)

Gość Cougargirl21
dziewczyna 29 lat i taki badziew? no cóz o gustach sie nie dyskutuje

Tez mam taka bransoletke i rozne pierdolniki do niej ;) Ale lezy to juz pare lat nieruszane w pudelku. Nie dostalam tego od faceta, tylko od wspolpracujacej firmy. Nie jest to brzydkie, ale nie moj gust.