Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wagowiczka

gwałtowne tycie w III trym. miała tak któraś??

Polecane posty

Gość wagowiczka
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość Tak,ja w 1 trym. ciazy
przytylam 10kg w II 8kg III 15...Ale ja lezalam cale 9 miesiacy w szpitalu,nie wolno mi bylo chodzic itp,itd..A apetyt mialam...

Gość wagowiczka
no, nareszcie ktoś się odezwał..... ja właśnie od 34 tc (jestem w 38tc) przytyłam ponad 4 kg, a jem tak samo!! z tym, ze wlasnie od 34 tc zaczeły puchnąć mi nogi i dlonie, wiec moze stad ten nagly przyrost wagi, jak myslicie? zatrzymanie wody w organizmie, tak sobie to tlumacze.... bo cisnienie mam niskie, jak zawsze, czyli srednio ok 100/60, glowa mnie nie boli

Gość mama sama w domu...
ja właśnie najwięcej przybrałam w 3 trymestrze a szczególnie w ostatnim miesiącu ale na koniec ciąży waga wzrosła o14 kilo więc nie tak źle 4 dni po porodzie mieściłam się już w ciuchy przed ciąży.

Gość wagowiczka
mama sama w domu... a nie podejrzewałaś zatrucia ciążowego?? ja mam termin na 30.08, jak tak dalej pojdzie to jeszcze ze dwa kg nabiore, aczkolwiek nie widac tego po mnie, li tylko jak staje na wadze, wkurza mnie to!!! no i martwi przede wszystkim...

w 1- ok. 2 kg w 2- ok.5 kg w 3-już 4 kg a to dopiero 36 tydz. fakt ze jak do tej pory jadłam malo to teraz mam ogromny apetyt... jem wszystko a szczególnie ciągnie mnie do boczku, swojszczyzny, hamburgerów, wiec nie ma co sie dziwic. na razie nie puchne