Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość era227

Co on we mnie widzi?

Polecane posty

Gość era227

Mam 27 lat należę do dziewczyn nie zbyt atrakcyjnych czyli jestem kobieta o parę kilo za dużo po prostu nie mam powodzenia u mężczyzn ostatnio poznałam w sklepie u mamy takiego Michała (znałam go troszeczkę z widzenia bo nie daleko koło mnie mieszkał) po prostu za każdym razem jak go widziałam czy w Tesco czy jak przechodziłam koło niego za każdym razem się na mnie gapił jak na jakomś kosmitkę!!nie wiem co robić przecież on jest BRADEM PITTEM !a JA SPASIONĄ GRUBASKĄ!Ostatnio zapytał się mnie czy bym się z nim umówiła mam w głowie mętlik ponieważ zdradzali mnie faceci wielokrotnie jestem kobietą już po przejściach przecież tacy faceci jak on lubią kobiety tzw barbie jak doda!Nie wiem czy ja mu się naprawdę podobam a może z kimś się założył że się umówi ze spasioną świnią!

Gość najlepiej gdybyście gdzieś
poszli tak spontanicznie, gdy sie widzicie w tym tesco czy coś... faceci czasem widzą w nas cos inengo, niż my w sobie... musisz go wybadać... Moze jakieś lody czy spacer po zakupach? tak dla rozgrzewki...

Gość MISCHA BURTON
hmm.musisz szukać dziury w całym??bierz sie za niego.nawet jak nie bedzie to długo trwało to i tak może przeżyjesz przygodę życia http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość superbitch
on chce sie tylko tobą pobawic, doprowadzic do tego ze sie w nim zakochasz, obciagniesz mu, a potem zostawi cie jak zuzytą torbe :D cuda zdarzają sie tylko w bajkach, nie ufam facetom kochana! ;)

Gość klaudoocha
haha wcale nie wiadomo..Widzialam juz wiele par ze kobieta miala nadwage a facet byl calkiem calkiem...wcale nie jest powiedziane ze chce sie pobawic..Ale kolezanko nie badz za szybka!!!!! Daj mu czas na zdobyanie ciebie a wtedy sie okaze jak bardzo mu zalezy:P

Gość czarnucha 77
musle ze rozmowa nikomu i niczemu nie zaszkodzi a swoje kompleksy kochana trzeba eliminowac bo noz sie okaze ze on widzi w tobie fajna dziewczyne o miłym usmiechu a twoja nadwaga jest mu przychylna .moze lubi okragłe kształty ,wiedz ze ile ludzi tyle gustow i guscikow :)