Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcienatakiepytanie

czy ktoś z was kończyłby doktorat...

Polecane posty

gdyby miał promotora gościa, któremu wszystko jedno czy przyjdzie do niego mgr czy po podstawówce byleby miał szmal. Kończylibyście coś U TAKIEGO? (10 lat temu wydawało mi sie, że jednak taki nie był, ale po 10 latach nie mam złudzen. No po 5 już miałam 0 złudzen :( ) :(

robisz to dla siebie a nie dla promotora ponadto wydaje mi się, że można zawnioskowac do władz uczelni o zmiane promotora, jesli współpraca z obecnym Ci nie odpowiada

No a ja sie ośmieszać nie będę . Gdybym nie była nauczycielką w szkole Behemotha to bym może sie wróciła, ale z behemothem przegrałam - dyrektorem Behemothem - teraz pewnie słucha nastepnej płyty i gwałci w myślach księdza jakiegoś analnie (a powinien własną córkę , a wcześniej matkę ) a ja co mam wspólnego z jego systemem wartości? Niewiele - nic :( jak przestępstwo jakieś popełnię - a nie że moje zycie jest przestępstwem. Jego. No i wróć się do takiego promotora po przegranej w szkole średniej. Dajcie spokój - kpina :(

Niby można takie rzeczy robić, ale jeśli nie pracujesz w szkolnictwie - jesli pracujesz w szkolnictwie i takie rzeczy robisz to uważam, że uczelnia ma prawo ci siedzieć w pracy. Chcielibyście tak? No jak coś tej uczelni zawdzięczacie - na przykład uczycie tego, czego uczyliście się na studiach. To tak. A reszta? dajcie spokój. Magistra to se mogłam zrobić nawet z mycia szyb samochodowych. I wiecie - on mi powie - bo mnie NA TWARZ przyjął. No dobrze. No to po roku mógł mnie wyrzucić jak mu nie odpowiadałam, nie? Po 3 latach? Po 5? Nawet po dwóch już nie mógł bo to była polowa studiów. Po roku i koniec. A jak miał refleks szachisty to sie miał do uczenia nie pchać. tylko do murarki. Bo dla mnie to jest MURARZ dziś - nie wiem czemu. :( Taki murarz profesor. ? :(

Dla mnie on miał pracować fizycznie i być murarzem, a że jest mądry to koledzy mieli do niego mówić PROFESOR - on ma tytuł wyższej uczelni. Lekka przesada jak dla mnie :(

On sie tak na nazwisko powinien nazywać MURARZ albo MURARCZYK. I tyle :(

I wiecie - to wszystko byłoby nawet znośnie gdybym jutro miała umrzeć. 34 lata - dosyć się już nażyłaś - jutro koniec. Ale czy tak będzie? I co ja mam teraz zrobić?Niech mi powiedzą BEHEMOTHY , które mnie w to wszystko wpakowały. W to piekło. Po co ta moja matka mnie zrobiła? Zebym do szkoły chodziła? Ja nie wiem co ona temu Bogu kiedyś powie - ja mu powiem tak - ja nie chcę być tam gdzie ona. Wszędzie tylko nie tam gdzie ten Nergal. I mój brat też - Behemoth. A reszta to statystyczny satanizm. To już od razu piętro niżej. A oni? Też. Chodzenie do kościoła. Po co? :( NIe mam pojęcia po co im wszystkim ten kościół. Do ogrywania. I tyle :(

No wiecie po ludzku po 5 latach MĘCZARNI, MĘCZARNI - mobbingu psychicznego zostaje mi samobójstwo. I tyle. I ile ten Behemoth z Chorzowa ma na koncie samobójstw to tego nie wiem . I tyle :( co najmniej kilka. W jaki ja strach popadłam. plus wygodniccy rodzice - Boże - jakiej ja dostałam nienawiści, bólu głowy, coś STRASZNEGO. A teraz samobójstwo mi zostaje po ludzku - 34 lata i wszystko od nowa - zero mieszkania, kasy, dzieci, rodziny., NA STUDIA MAM IŚĆ - z czym? Z gołą dupą? Pogłupieliście Behemothy? Już statystyczny satanista jest lepszym człowiekiem niż moja matka - Żona Lucyfera i matka Nergala. A mnie niech wykreśli. Urodziłam sie martwa. Mogę wam tekst podesłać mój Urodziłam sie martwa - bo tak miało być. I tyle :( Tekst w sam raz na hit lata w Polsce. I tyle :( MARTWE DZIECKO. Albo PORONIONY PŁOD. ewentualnie DYREKTOR GWŁACICIEL. :( :(

Hity z mojej płyty słuchajcie: 1. Ostatnie video Nergala 2. Polscy satanisci 3. Morderstwo 4. gwałt 5. Dyrektor gwałciciel 6. Martwy płód. 7. Samobójstwo 8. Pogrzeb Polski 9. Krew 8.Psychiatryk 10. Zaiste mój Pan jest nade mną :(

zapomniałam jeszcze 11. Śmierć 12. pogrzeb 13. cmentarne hieny :(

ps. ciekawe słuchajcie kogo on miał na mysli pisząc MÓJ PAN - chyba Dodę. No to 1 utwór na płycie - mój Pan jest nade mną a na koniec PODE MNĄ. Bo powinien być ateistą. Oni się go będą pytać pewnie - jakie ma poglądy. Powinien być ateistą. Jak jest wierzący w Boga tgo po nim :( Może być satanistą - tak uważają i stąd chyba jest tytuł pisenki - LORD, ale co za LORD bo kariera karierą, a co on robi po koncercie? pije krew zwierząt? Bo chyba powiedzieli, że tak sie ubierają na czarne msze - dlatego zrobił tę karierę w USA. ? To jeszcze sie okaże. W każdym razie video nic tam nie osiągnie. Płyta się liczy powiedzą - teksty i na scenie jak wygląda. Na pewno tak jest :( Ale fani :( chcielibyście mieć takich fanów? :(

Gość owca wrocilaaaa
czesc owca 🖐️ jak zyjesz?

Wiecie matka gwałciła mnie gromnicą , a złodziejka bratowa kurwa ludzka nieludzka wyżerała mojemu psu pokarm z miski. To są wilki nieludzkie, wilki w ludzkiej skórze. Idę ja owca modlić się i pokutować. i tyle:(

I wiecie dlatego - z tych wszystkich powodów powyższych nie pójdę kończyć doktoratu u kogoś kto W SUMIE - do 2 nie umie doliczyć tam gdzie powinien. I tyle. A 2 + 2 jest 4. Co racja to racja. I dlatego mam wszystko w zadku. On powie do 8 umie doliczyć. Nie prosze pana - ja mu na to, zanim sie dziecko nauczy liczyc do 87, to liczy do 4. to chyba pana dzieci są takie, że najpierw liczyły do 8 a pózniej do 4. I wiecie gdzie go mam? Tam gdzie i on mnie. W DUPIE. Zwał jak zwał - POWINIEN mnie tam mieć na zdrowy rozum - nie, znowu nie, czemu? BO JEST ZEREM. Ale zero to pewna abstrakcja. ZERO to było 10 lat temu. I tyle :( Wtedy było ZERO. A później już nie :(

Wiecie ja sie dowiedziałam od wielbicielki Kiepury, ze z takim refleksem ja się do sowaty pchać nie powinnam. A byłam doktorantką. No to cóz...ja też propfesorowi 1 uczelni powiem to samo - z takim refleksem pan sie do oświaty w ogóle pchać nie powinien. I tyle :( W końcu wyleciałam przez refleks szachisty - tak mi stwierdziła nauczycielka z powołaniem. Że mam refleks opóźniony. Za to ona jako emerytka pracująca ma ten refleks całkiem dobry. Jedynie, że z refleksem na emeryturę nie poszła kiedy był czas ku temu. I to jest dobrze. A wszystko co ja robię jest źle :( Niech sobie ona samobójstwo popełni na tej emeryturze wiecie. Bo ja się przez starą kobyłę komunistyczną nie zabiję :(

jeszcze mnie przez szkolną szmatę polonistyczną matka z bratową okradły a po ojca do dziś muszę na stacji jeździć - kiedyś mu pierdnę w jego głupi łenb. Oby wkrótce. Głupie zero chore na łeb. Ale ojciec :( Wolę gówno ze swojej dupy niż takiego ojca głupiego. I tyle :(

On i jego kariera wiecie - polska kariera. Mógł choć wyjechac na 5 minut. Nawet tego nie umiał. Zawsze był bogaty - no kiedyś mu Bóg powie co on umiał sam. Nic. Po prostu nic. Dziecko zrobić i tyle :(Mąż Alanis to był. I jest. Zero i tyle :( I sie ze mną porównuje? Co on by zrobił bez tej swojej żony? Już by umarł. To po pierwsze. Taki głupi jest :( I jeszcze wszyscy na mnie za takiego idiotę. I tyle mnie to obchodzi. Się porównują wiecie - z kim? Ze szmaciarską bratową moją - to mogą. I z jej bratową. Sperma na twarzy. To z nimi moggą. Ale ze mną? Chyba im łupie i tyle. Reasumując - lepsze dobrze wysrane gówno niż wielu ludzi na tym świecie. Uwierzcie mi wszyscy normalni tu :( :(

Lepsze TOWARZYSTWO dobrze wysranego gówna własnego niż wielu ludzi. tyle.Bo jeszcze mi ktoś każe własne gówno jeść. O to to nie - tak sie nie zachwouję. Ale wielu ludziom należy sproszkować ich własne odchody i dosypać jako przyprawę. Bo tak sie zachowują. A pierwszemu mojemu promotorowi. Po cichutku oczywiście. I sie z takiego debila śmiać do końca życia. Po cichutku. No mnie sie to nie udało, ale wielu ludziom tak by trzeba. I tyle :( Życie jest podłe :( ps. mojemu bratu spróbuję dosypać do jedzneia jego własne gówno. takim jest zerem ogranym dla mnie :( ZERO! - na niego wyzwisk już nie ma. Kiedyś przynajmniej umiałam wyzwiska na niego wymyślać - dziś - taki wykształciuch. BEHEMOTH jedynie pasuje - kariera mu w USA zostaje bo co więcej :( w końcu skąd był Edison? :(

Mojemu bratu zostaje USA, Kanada i Anglia. No co jeszcze? A mojej bratowej? Afryka. W przyszłym roku mam nadzieję, ze do Egiptu zajrzy. No bo gdzie niby? :( ps. nie wszystkie kobiety są tak NIENORMALNE jak żona mojego brata, która nie chce mieć dzieci. Niektóre po prostu chca mieć dzieci, ale trudno od osoby chorej psychicznie - która zajada sie męskim nasieniem wymagać by zrozumiała, że ktoś chce żyć z dala od niej. No cóz... ona uważa, ze każda kobieta chce mieć spermę na twarzy. No cóz... psychiatra powinien być na wsi także. Może ZWŁASZCZA na wsiach powinien być raz na tydizen psychiatra. Naprawdę :( ps2. a w lesie także powinien byc lekarz psychiatra. Tam najbardziej jak dla mnie :(

Wiecie - ale powiem wam historia lubi sie powtarzać. Jak matka mi życie mi zycie zniszczyła kolaznakami tak bratowa mnie niszczy koleżankami.. I MORALNOŚCIĄ. Ona jest taka moralna, że żeby sie nie puszczała i nie chodziła do kościoła ze spermą na twarzy i wstydu nie robiła to ma drugie pietro domu ta bezpłodna wariatka. A ja? Za 10 lat ani pokoju z kuchnią nie mam przez chorych na łeb rodziców. Ci byli morlani. Czy oni zamierzają chodzić też ze spermą na twarzy do tego kościoła? wiecie co - nie wiem - i nic mnie to nie obchodzi bo ja za to, ze dzięki mnie karierę robi nie mam nic. Zrujnowane życie i długi. Chcielibyście takich rodziców? Może mi ich jeszcze zazdrościcie, co? Tacy młodzi i piękni. Dwa barany. Dosjone barany. Ja bym jednak całej tej wsi zrobiła happening i w kościele w niedzielę kiedyś polała ich zamiast wodą święconą czymś białym. Ale nie powiedziałabym czym. Wiecie - jak jest kropienie - czasem są takie uroczystości. Wszystkich bym ich mleczkiem kokosowym wtedy spryskała. A najbardziej moją matkę :( Bo tak. Że teraz taka MODA jest - nie ma już wody tylko jest MLEKO ŚWIĘCONE. Co wy na to? Hahaha - ja uważam, że to super pomysł jest. I teraz mogę już chodzić do kościoła. Na przykład wchodzę tam i czynie znak krzyża. W WODZIE ŚWIĘCONEJ - ale nie - tam jest coś białego. No sorry ale takie jest życie :( Nic nie rozumiem już po co tam łazą te wieśniaki :( A wy? :(

Nie musi być nawet mleko kokosowe - normalne mleko i powisnno białe zostać na twarzy. Tacy ludzie tu są wszędzie i co ja mam robić? Tacy ludzie zniszczyli mi 5 lat ciezkiej pracy. Z białym czymś na twarzach. Pasta do zębów mi powiedzą. A może i pasta :( Musiałabym zbadać skład chemiczny tego czegos :( Może to kwałek zęba jest? :(

ciekawe co by było gdyby ksiądz nie kropił wodą tylko białym czymś na uroczystoościach róznych. Albo w kropielnicy (mydelnicy?) było coś białego. Jakie skojarzenia miałabym moja matka - Spinoza moja. A to tylko MODA taka. Żeby wierny rozumiał, że przed Bogiem musi być CZYSTY. Hmmm... co wy na to? Podobałoby wam się. Ale na Śmigus - Dyngus to wszystko powinno być białe w tych polewaczkach i po twarzach. Naprawdę :( Ja tam nie obchodzę Śmigusa Dyngusa - to sobie zapamiętajcie :(

PUENTA - i ten mój promotor woli wszystkich takich ode mnie. Wróciłby sie ktoś? A 90% pracy była to MOJA TWÓRCZOŚĆ. Ciekawe, że ktoś by na to pierdnął gdyby miał normalna pracę. Nikt normalny. Kązdy by odszedł. A gdzie ja miałam odejść ty idioto? się go zapytam kiedyś. Ty debilu chory na łeb i obłudny. Uch - wziąć i go po pysku wychlastać z każdej strony. Tyle zostaje. Ludzie ostatnimi czasy za mało biją się po twarzach. Dlatego już wcale ich nie maja. Naprawdę. Ja na przykład pamiętam jak się ten baran nazywa, ale twarzy? Wcale :( Bo on w ogóle nie ma twarzy. Jedyne co pamiętam to obrączka. Ciekawe czy coś więcej po nim zostanie :( i tyle :( Grób - pomnik ...przyrody :( hahaha :( Rezerwat.

Jak umrze to mu na grobie nasadzę jakichś roślin chronionych. Zqawsze lepsze to niz słuchajcie mu zdemolować grób. A tak by pasowało. Że cmenatrne hieny zdemolowały grób wielkiego profesora. I tyle :( I to jest prawda bo gdyby był uczciwy to by miał zwiedzoną Afrykę, a tak? O co to to nie i koniec. Zniszczyły go POLSKIE HIENY GROBOWE - i tyle :(

Tak naprawdę powiem wam na jego grobie powinno mu sie posadzić wielkie drzewo. DEBA. Gdyż uważał, że za 100 lat na Śląsku będzie dąbrowa wszędzie. No to należy to przyspieszyć. To jego myśl była. A na wszystkich świętych to nie wiem co można mu tam na ten grób zanieść. Cos do picia. I tyle pożytku z jego myśli ekologicznej. Ale ciekawe czy będzie miał grób tam gdzie mieszkał. I tyle widzicie z Polski - tragedia życiowa. A żona polskiego profesora matematyki jest pochowana w Niczech. co napisali na jej grobie? Była dziwką i tak umarła? Nie. Żona? Nie wiadomo :(

Niemczech - ta miało być. :( ps. a przyszłe dyrektorstwo szkoły sredniej polskiej - ona PO sTUDIACH (jak nikt więcej) uprawiająca seks analny, bezdzietna, córka tatusia - zrobiona poprzez jego klonowanie się do płci żenskiej. I tyle :( On - miłośnik seksu analnego, bezdzietny, nieodrodny zięć profesora matematyki. Hmmm... I ONI SIĘ PORÓWNUJĄ? On - profesor matematyki - będę gwałcił jak mój dziadek. To gwałć! Masz jeszcze 20 lat - a zacznij od własnego dziecka. Bo to ci pozsotało. Zięć to syn - to se go zgwałc. Bo to twoj ojciec miał być zgwałcony a nie te wszystkie uczennice. A przez niego ty. ZERO :( I tak całe życie - BĘDE GWAŁCIŁ JAK MÓJ DZIADEK. No to ja miałam pić :( I tyle :(

I wiecie idę żeby sie nie odwoeidzieć, że gwałt jest PRZYJEMNY i czasem tylko dzięki gwąłctowi można coś w życiu osiągnąć. NIE - to jest kłamstwo. Dzięki NIEnAWIŚCI. I tyle :(Z nienawiści jest sukces - ale z gwałtu? chyba wam wali :(

Takie myślenie - będę gwałcił jak mój dziadek - w tym nawet nie ma nienawiści. jakie to jest OHYdNE. To jest coś strasznego :( Już lepsza NORmALNA nienawiść - otwarta. To jest jakieś myślenie opatrzne. Plus Kościól to tylko kasa - ograjcie to sobie. To taki w kiciu powinien siedzieć. I tyle :( Tego normalny nie zrozumie. Bo niby zionął nienawiścią już na koniec i sie go słusznie bałam jak głupia, ale czemu. To tylko pozory :( Tak to wyglądało :( On powinien siedzieć w kiciu!!! W KRYMINALE!!! :( To nie było, że mu sie zdarzyło cos - nie całe myślenie takie :( TO JEST HORROR :( BęDĘ GWAŁCIŁ ŻEBY ZOSTAĆ DYREKTOREM. Zaraz się zrzygam chyba :(