Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak można tak grać krzyżem?

Spór o krzyż to rozgrywka polityczna!!!

Polecane posty

Przecież to oczywiste że to jest zagrywka polityczna! Haniebna zagrywka! Krzyż to symbol nas wszystkich Polaków a oni używają go do własnych celów politycznych! Tusk z Komorowskim specjalnie doprowadzili do tego sporu! Oni chcą odwrócić uwagę społeczeństwa od katastrofalnej sytuacji gospodarczej kraju! Od podwyżki VATu! To oni za tym stoją! Oni walczą z krzyżem na polecenie Putina! Przecież wszyscy widzieli jak się Tusk z Putinem bratali po zamachu na samolot prezydencki! To wszystko to ich wina! Do dymisji Tusk, Komorowski i całe PO zdelegalizować za antypolskość! Za walkę z kościołem świętym jedynym rzymskokatolickim! Za zmowę z Putinem! Za sprzedanie Polski! Precz z nimi! A krzyża nie oddamy! Nie oddamy krzyża! Będziemy walczyć o krzyż dopóki nie postanie pomnik naszego prezydenta Kaczyńskiego Lecha! Bo to był jedyny prezydent patriota i prawdziwy Polak Katolik! Zamiast tego Poniatowskiego ma być pomnik! Kto to widział żeby jakiś poniatowski mógł mieć pomnik przed pałacem a prezydent nie! A kim on był ten poniatowski!? A prezydent to był Prawdziwy Polak Katolik! Precz z PO! Krzyża nie oddamy! A nawet jak już będzie pomnik to i tak krzyża nie oddamy! Komorowski to może mieszkać w swoim domu! A pałac to był dom prezydenta Kaczyńskiego! Tam powinno być mauzoleum prezydenta Kaczyńskiego! Żeby każdy Polak Prawdziwy Katolik mógł iść i się pomodlić za prezydenta swojego! A jak będzie mauzoleum to też krzyża nie oddamy! Bo prezydent Kaczyński powinien zostać ogłoszony prezydentem na wieki wieków amen, tak jak pan Jezus królem jest! A ci z wyborów to powinni jak papież reprezentować tylko naszego prezydenta na ziemi! Ale prezydent jest tylko jeden święty Lech Kaczyński! Nigdy krzyża nie oddamy! Nie oddamy krzyża!

LUDZIE NIE WIERZCIE TYM Z PO!!!

Gość Sympatyk-PiSu
musi powstac monument ś.p L.Kaczyńskiego

NIE ODDAMY KRZYŻA!!!

Gość Sympatyk-PiSu
mój idol to J Kaczyński

A mój idol to Alik.

Gość Sympatyk-PiSu
bronimy krzyża od Giewontu aż po Bałtyk

Gość Sympatyk-PiSu
krzyż to Polska a Polska to krzyż innej opcji nie ma

Gość Duch Ulricha von Jungingena
A jednak zwyciężyliśmy :classic_cool:

Krzyż powinien stać wszędzie!

Gość Sympatyk-PiSu
tak my zawsze zwyczęzymy bo prawda zawsze zwyczęża

Gość tak jest tusk z putinem
wynajęli mohery do obrony krzyża :P weźcie mi wytłumaczcie dlaczego ten krzyż ma tam stać? żeby chociaż w tym miejscu zginą prezydent... a tak? wychodzi na to że każdy może sobie postawić co chce i gdzie chce, nie licząc się ani z konserwatorem zabytków ani ze zdaniem innych, tylko jak ma poparcie nawiedzonych emerytów nie mających co robić z czasem :P

Gość margaretaO
dlaczego rząd nie zrobi z tym porządku. Ja nie chcę tam żadnego krzyża, pomnika ani nic innego. Nie mam nic przeciwko, aby takie coś znalazło się na cmentarzu, ale nie przed pałacem!

Gość margaretaO
mi też wyjaśnijcie dlaczego TAM ma być twn wasz krzyż

tak jest tusk z putinem wynajęli mohery do obrony krzyża biedne babcie dorabiają do emerytury?:classic_cool:

Oczywiscie ze to zagrywka polityczna. No to nie wiedzialam,ze to dopiero teraz odkrywasz;)

Gość Sympatyk-PiSu
bo tam krzyż musi stać i koniec kropka

Gość do autora ...
dobre hahahahahahah 9/10

Gość rzygac sie chce wami
waszymi zidiocialymi teoriami,krzyzem,wszystkimi pieprznietymi PISowcami,wszystkiego wam malo!!! Sprawdza sie stare przyslowie ":daj chamowi palec to ci reke odgryzie".

Gość o co chodzi jemu
a może niech zburzą pałac prezydencki i postawią tam piramidę ku jego czci???????????????????????????

Gość margaretaO
krzyż ma zniknąć razem z "obrońcami". Niech stanie w godnym miejscu, w kościele. A pomnik, ok, niech jest na powązkach.

Gość o co chodzi jemu
a ja widzę, że na tym miejscu dzieją się cuda, chcieli tablicą to mają, chcą pomnik to im budują, ja tam idę stanąć po podwyżkę to się na pewno spełni.

Gość tak jest tusk z putinem
lepiej niech go wystrzelą na orbitę :D wyznawcy będą zawsze mieli się do czego modlić w niebie :P

Gość margaretaO
w ogóle pałac powinien być dawno zburzony, bo zasłania krzyż. A piramida to będzie dobry pomysł. A Może mauzoleum?

Gość o co chodzi jemu
ja myślę, że im większe i widowiskowe tym lepiej, a może należy usunąć wszelkich władów polski i kaczyńskiego uznać za ... nie nie przechodzi mi to przez gardło, to świętokradztwo

Gość margaretaO
Zgadza się. CO się dzieje w tym państwie. Policja na stadionach umie sobie poradzić z kibicami, a tu z babciami nie daje rady?

Gość o co chodzi jemu
policja by dała radę spokojnie, znam policjantów, oni by byli chętni tylko zgody nie ma od tych z góry