Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek-25

jak się otworzyć

Polecane posty

Poza tym założyłem już konto i jeśli będę chciał wam kiedyś opowiedzieć jak było to pamiętajcie, że osoby o pomarańczowym nicku się tylko pode mnie podszywają. Mam już przyjaciółkę i jutro idę z nią na piwo. Zazdrośni?

Gość tornek-25
a chuj z babami, lepiej zajmę sie handlem gęsiwem

Gość tententaki
w wowie są lepsze dupcie

Gość sidd
Może łatwiej będzie Ci z chłopcami? Przemyśl to. Często takie problemy kończą się udanymi związkami homoseksualnymi. Głowa do góry! :D

Tylko uważaj na tym piwie, żeby nie okazało się, że jak wypijesz z koleżanką jeden browar to spółkę to ona będzie musiała do domu cię zanieść.

Gość manjak
Nikt nie jest zazdrosny bo każdy ma już 80 lvl w WoW'ie ;)

Gość wesoly-traktorek
Spróbuj nauczyć się grać na gitarze. Jeśli nie wyjdzie, sprzedaj gitarę i zabij się. Zwykle działa.

Gość myfinancecompl
Ja ci poradze. Wejdz na www.myfinance.com.pl i kliknij w reklamy adsense:> Zakupy mile widziane.

Gość Obrońca
Gdzie jest Krzyż?!

Gość ohmygosh
Wiesz, że jesteś na joemonster?

Gość dobra porada dla tomka
znajdź an osiedlu dealera, kup sobie białą mitsubishi (tabletka) polknij i wyrusz do klubu. nieśmiałość zniknie, bedzie dobra bajera i dobrze sie pobawisz. mówie poważnie:>

Gość Lekarz pierwszego kontaktu
Z Mitshubishi się zgodzę. Nie ćpaj tylko fety bo Ci się pogorszy a jak chcesz mieć pewność że nie przesadzisz (bo pewnie będziesz brał 1 raz) to weź pół tabletki oczywiście. Lekarstwo zażyj około 10-15 min przed wejściem do klubu, nie mieszaj z alkoholem.... bo to może być dla Ciebie tragiczne w skutkach... Zaraz po wejściu udaj się do baru zakup jakiegoś smacznego drinka bez alkoholowego znajdź loże usiądź wygodnie i poczekaj na działanie lekarstwa... po około 30 min euforii (jak już w miarę ogarniesz co się z tobą dzieje) udaj się na rozmowę z jakąś miłą panią.. Jeszcze nigdy w życiu nie byłeś taki odważny :D a i miej pewność że nie jest zajęta bo OIOM dosyć często ma ludzi twojego pokroju... I nie bierz za często. Polecam około 1-2 razy w tygodniu po pół tabletki.. Pozdrawiam..