Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda_aa

Prawko tabletki uspokajające

Polecane posty

Gość fjdoigjdi
ja brałam persen

Gość pumba203
ziołowe sa jakies chyba w niebieskim opakowaniu ktore nie przeszkadzaja w prowadzeniu pojazdow mechanicznych-musisz spytac w aptece nie sa drogie

i bez recepty tak? i jak czułyście się po nich? Bo ja po prostu nie dam rady bez, oststnio na egzaminie tak mi się rece trzęsły i nogi że słyszałam jak sprzęgło chodzi,, wiem śmieszne...

Gość ja tez brałam
przed egzaminem na prawo jazdy persen i bylo lajtowo

Gość napij sie melisy ale
chyba niewiele pomoże niestety na egzaminie tak juz jest Nogi sie trzesa nieprawdopodobnie ale to mija jak sie skupisz ja jezdzie Wiem cos na ten temat bo juz 4 razy zdawałam

Gość pumba203
jesli sa ziolowe to bez recepty...musisz poprostu zapytac w aptece bo jesli tak sie stresujesz to herbatka z melisy raczej nie wiele Ci pomoze

ja już też trzy razy nie zdałąm, wiem że potem jest lepiej ale mnie po prostu ten stres, najbardziej przed egzaminem i na placu tak wykańcza że po prostu szukam jakiejś rady jak sobie z nim poradzic

jeżeli któraś z was rtez brałą jakieś takie tabletki i może powiedzieć jakie miały działąnie? chodzi o to czy w jakims sensie rozluźniał czy byłyście po nich senne? bo chciałabym być spokojniejsza ale nie śpiąca...

Gość fjdoigjdi
trochę mi pomogły ale i tak stresu zupełnie się nie pozbędziesz, aczkolwiek ja osobiście byłam opanowana i nie trzęsłam się

Gość fjdoigjdi
senna też nie byłam bo stres wcześniej zrobił swoje:)

dzięki pumba bo ja już w poniedziałek mam ten egzamin i musze jeszcze dziś coś kupić

Gość kiim
validol- do ssania:P przed teoria 1 i druga przed jazdą. nie bylam senna, mniejszy stres, działanie w porządku

tak naprawde jest niewiele leków które nie sa polecane kierowcom To co pisza w ulotce to tylko zabezpieczenie dla producenta Ja lecze sie na depresje i biore lek który wg ulotki nie powinien byc stosowany u kierowców A mój lekarz nie widzi w tym problemu I szczerze mowiac ja sama tez nie zauwazyłam zeby mi w czyms przeszkadzał na egzaminie Oblewam przez inne rzeczy Tak wiec zostaje Ci persen albo deprim -oba bez recepty w aptece tylko nie opalaj sie po nich bo zawieraja dziurawiec powodujacy przebarwienia posłoneczne

Gość pumba203
najlepiej zapytaj lekarza lub farmaceuty :D

raczej persen , deprim jest na depresje , uspokaja nerwy wycisza pomaga w zasypianiu ale trzeba go regularnie stosowac A persen uspokaja doraznie Moze pobierz go przez wekend zeby za czał działac jak trzeba I koniecznie napisz jak poszło na egzaminie Gdzie zdajesz >?

nie mam czasu iść do lekarza bo juz w poniedziałęk egzamin pytam o wasze opinie i ile kosztują?

kup sobie Persen Forte Nie zaszkodzi nawet jeśli nie pomoże :)W aptece za 20 tabl zapłacisz ok 17 zł

Gość pumba203
Madziu i tak musisz isc do apteki wiec takm chyba najlepiej Ci doradza ;)

no tak wiem, że doradzą ale chciałam tez zasięgnąć porad osób które same to stosują. Mam nadzieję ze mi pomogą

Gość perfumelka
po persenie nie można prowadzić 2 godz. ponieważ osłabia koncentrację. przeczytajcie ulotkę

Gość malgosiagosia
A może ten Valerin albo jakieś krople walerianowe? No nie wiem, próbuj. Ja to sobie w koncu dalam spokoj i kupilam z clubcardu prawko, kolekcjonerskie, bo kolekcjonerskie, ale przynajmniej jak ktos zapyta to nie ma wstydu, ze mam 35 lat i nie mam prawda hyhyhy

Gość Monika33

Co wam pomogło przed egzaminem na prawko bo już 8 razy próbowałam ale stres wzioł gure na demną.