Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana :(

puste jajo płodowe- kto tak miał??

Polecane posty

Okazało się że mam puste jajo płodowe- brak zarodka :( jestem już po zabiegu :( czy któraś z Was miała taką sytuację? Czy miałyście problem z kolejną ciążą? Tak się boję ...:(

Gość tak mysle
ja tak mialam . Przykre doswiadczenie. Na kolejna ciaze zdecydowalismy sie po 6 latach....bez problemu zaszlam w ciaze. Teraz jestem w 11 tc;-) nic sie nie martw bedzie dobrze...nie mzesz sie zalamywac bo to i tak nic nie zmieni....

Gość tajasne
ja. zabieg mialam w grudniu, okresu nie mialam prawie trzy miesiace po zabiegu, obecnie jestem w 14tygodniu prawidłowej ciązy. nie boj sie, bedzie dobrze.

Gość taka ja ja ja
Załamana strasznie mi przykro:( To musi być okropne przeżycie:( W którym tygodniu ciąży byłaś?? Miałaś objawy ciążowe??

Dziękuję dziewczynki za odpowiedzi :) Miałam wszystkie możliwe objawy ciążowe, zabieg miałam w 10 tygodniu ciąży. Wcześniej nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak "puste jajo" :(

Gość taka ja ja ja
Dużo czytałam na ten temat i podobno puste jajo płodowe nie ma wpływu na kolejną ciążę. Przynajmniej wiesz , że możesz w ciążę zajść. Następnym razem na pewno będzie wszystko wporządku :)

taka ja ja ja :) bardzo dziękuję Ci za te słowa nawet nie wiesz ile one dla mnie znaczą :)

Gość takla ja ja ja
Najważniejsze to pozytywne nastawienie:) Nie można się załamywać. Chociaż w następnej ciąży na pewno będziesz odczwać strach, żeby sytuacja się nie powtórzyła. Ale raczej się nie powtarza, także trzeba podnieść głowę do góry i kiedy tylko będziesz mogła się starać o kolejne maleństwo brać się do działania:)

:) już trochę doszłam do siebie...na pewno będę strasznie przeżywać kolejną ciążę :( ale się nie poddam. Dziękuję Ci ślicznie :)