Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagadkowy_Kochanek

Kochanka zaproponowala trojkacik z mezem

Polecane posty

Gość Zagadkowy_Kochanek

i co zgodzic sie ? Podobno to jest meza marzenie, w sumie mam to w d..ie.Przelecimy ja na 2 baty ale boje sie reakcji jej meza. Jak mu siadzie psycha gdy zobaczy jak zapinam jego zonke.To bedzie jego pierwszy raz w trojkacie. Na dodatek ma udawac ze jej nieznam tzn ze specjalnie mnie znalazla na trojkacik

ale ściema...powodzenia :) tylko żebyś przypadkiem jakieś wpadki nie zaliczył

Gość Zagadkowy_Kochanek
Dlaczego sciema ? rozmowa byla powazna znam ja juz troche. Spotykamy sie tylko na sex , zero uczuc , dupowatych sms i telefonow. Czysty sex - Hotel 4 godzinki bzykania i do domu. Ona wlasnie tez by chciala na 2 baty i zaproponowala meza tym bardziej ze to jego marzenie. Moja wina ze koles sie zlewa w ciagu 5 min ? moze go to bardziej podnieci i bedzie zonke chociaz z 20 min posuwal.Brardziej obawiam ze siadzie mu psycha i super babka z temperamentem mi zniknie. Bo znalezc ladna i namietna to jak szukac igly w stogu siana. Pytam sie ludzi ktorzy brali w czyms takim udzial tzn maz i zona + facet. "ale ściema...powodzenia tylko żebyś przypadkiem jakieś wpadki nie zaliczył" jakiej wpadki ? jaka sciema ? wejdz kobieto na czast ilu mezow chce zobaczyc jak jego zona jest obrabiana " Twoj cyrk, Twoje małpy.." co to kurna ze mega elokwetna odpowiedz ? masz problem emocjonalny ze laska chce na 2 baty czy ze obrabiam cudza zone ? nie kazdy jest stworzony no monogami.

Gość rudlan
To na co czekasz? Masz super kochankę!!

Gość rybak zza krzaka
Będzie znacznie gorzej, Panie Kolego, gdy w trakcie imprezki okaże się, że szanowny mężuś nie tyle chce filowac jak mu zonkę dymasz - tylko on dobierze się do twojego tyłka. Pomyśl o tym.