Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwaEm

Fryzjerka mnie załatwiła na amen

Polecane posty

Gość EwaEm

Rozjaśniałam włosy, ale szczerze to jak wyszłam od fryzjera to średnio jestem zadowolona, bo nie mam takiego ładnego platynowego blondu, tylko takie żółtawe są te włosy. Kurcze niby super salon w Warszawie, a fryzjerka stwierdziła, że moje włosy się ciężko rozjaśniają, a nie może trzymać rozjaśniacza w nieskończoność, bo mi się połamią. Coś mi się wydaje, że nie do końca tak jest. No ale mam te żółte włosy i nie wiem co zrobić, bo teraz muszę wytrzymać ze dwa miesiące zanim pójdę do fryzjera. Pomyślałam, że może powinnam użyć jakiegoś szamponu rozjaśniającego. Co myślicie? Nie zniszczę włosów do końca?

Gość EwaEm
nie mam przez fryzjerkę takiego koloru włosow jaki sobie życzy mój sponsor-klient

to jaki masz w końcu ten kolor.Platyne czy żółte bo ja mam i taki i taki ale tylko dlatego ze mam ciemne włosy i ciężko mi się rozjaśniaja

mam nadzieję że nie zapłaciłaś za fuszerkę nie rozjaśniaj na razie bo popalisz włosy. Może spróbuj popłukać w roztworze fioletu, wyeliminuje trochę odcień żółci

zniszczysz mojkolega kiedys, jak sie uczyl w salonie fryzjerskim dali mu dziewczyne z bardzo dlugimi wlosami i ona chciala rozjasnic pasemka, czy balezaz czy cos takiego. jak zaczal zdejmowac folie to wlosy wraz z nimi i sie okazalo, ze dziewczyna byla 2 dni wczesniej u fryzjera ale stwierdzila, ze wlosy nie wyszly tak jasne jak chciala i przyszla do tego salonu. ten chlopak niedoswiadczony to nie zauwazyl, ona nie powiedziala

Gość własnie powyzsza wypowiedz jes
powinnas złozyc reklamacje i domagac sie zwrotu kasy. ona powinna byc profesjonalistka i jak widziała ze kolor moze sie nie udac powinna ci była o tym powiedziec.

Gość sleep
mom zdaniem idz do salonu gdzie cie tak załatwili, powiedz ze chcesz rozmawiać z szefową i że mają ci to poprawić ZA DARMO. Wcześniej proponuje zebys poszla do jakiegos innego fryzjera i zapytala czy da sie cos z tym zrobic, żeby ci tamci nie wmawiali ze sie nic nie da zrobić i że jest dobrze.

rumianek to mit. predzej pomoże taki fioletowy szampon niwelujący żółć na włosach, przytrzymaj go dłużej. ja bym miała pretensje do fryzjerki

moze na poczatek sprobuj z szamponem srebrnym albo fioletowym (niech Ci blondynki doradza,ktory lepszy),ktory zniweluje troche ta zolc.Tak swoja droga,to nie tylko Ty padlas ofiara "supersalonu fryzjerskiego".Ja jakis czas temu chodzilam do rzekomo dobrego salonu w Krakowie.Fryzjer obcinal swietnie,ale raz poprosilam o farbe.Mial byc kolor miedziany,a wyszlo cos miedzy ciemnym brazem,a czernia.Wygladalam,jak smierc,ale fryzjerowi i jego asystentce nie przeszkadzalo to w zachwalaniu mojego nowego koloru:P Kombinowania z rozjasnianiem nie polecam,bo mozesz sobie rzeczywiscie krzywde zrobic.

żadnego rumianku bo będzie jeszcze gorzej! rumianek żółci

Gość ribbaaa
w belisoshopie maja kosmetyki do wlosow farbowanych ce ce. jest tez do blond, uzywam, bo nawet jak bylo ladnie po wyjsciu od fryzjera, to potem ten kolor robil mi sie taki dziwny, zoltawy. szampon troszke rozjasnia i jest taki chlodny blond. spoko. wlosow nie niszczy bo jest z migdalami. ja kupuje na stoisku w ch wilenska.

Gość Latriszja
tez bylam w takiej sytuacji, i rozwiazalam to idac i mowiac ze nie chcialam zoltego. Powiedz jej zeby nalozyla ci diakolor!!!! diakolor sprawi ze beda platynowe, a diakolor nie ma amoniaku wiec ci sie wlosy nie pokrusza.

Gość zxzxzx
Hej ja juz od 10lat rozjaśniam włosy sama w domu. Kup farbę Loreal Casting blond jest ich kilka rodzaji, doskonale niwelują żółć na włosach i ładnie pachną , oraz są proste w użyciu. Mam włosy do łopatek i nigdy nie zdażyło mi się ich popalić. Zanim pojawiły się farby o których piszę uzywałam Palette lub Loreal Preference ale Casting jest dla mnie rewelacją. A na razie polecam Ci płukankę do włosów rozjaśnionych Joanna, odczekaj tydzień i możesz bezpiecznie nałożyć Casting.

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak najlepszy szampon dekoloryzujący! a fryzjerce bym nawsadzała!

Gość heeeeeeeeeeeeeeejjj
zxzxz a który odcien blondu kupujesz? i jakie są Twoje naturalne włosy. mnie meczy robienie odrostów u fryzjera moze sama sporbowalambym castingiem, tylko, ze mam dosc ciemne odrosty :/

Gość fryzjerkaaa
Skoro Ci fryzjerka powiedziala ze masz ciezkie wlosy do rozjasniania to taj jest... nie wszystkie wlosy wchlaniaja tak samo farbe czy rozjasniacz... twoje wlosy musza nalezec do tego gatunku co ciezko wchlania pigment. wez kup w sklepie fryzjerskim plukanke do wlosow (srebrna) i stosuj ja co ktores mycie wlosow...

Gość nie na temat...
nie no ale ona nie pyta jak ma w domu sobie rozjaśniać przecież... ja bym na razie nie rozjaśniała, bo na 100 proc. zniszczysz włosy, nie można tak często.

Gość od rumianku są żółte włosy

Gość zxzxzx
Jaka na razie robiłam Castingiem 3 razy w odstępach 1,5 miesiąca bo wtedy mam odrost ok,7mm i już zaczyna być go widać i wygląda to nieładnie. Korzystałam z lodowego blondu. Mój naturalny kolor to ciemny blond, a raczej taki "szaro-mysi"-więc trzeba to raozjaśniać bo siara:). Idealny właśnie na odrosty a przy tym ożywia kolor włosów na całej długości.

Gość heeeeeeeeeeeeeeejjj
ale to jest ten kolor zmywalny, bez amoniaku prawda? kurcze to obawiam się, że na moje odrosty nic nie da. a nakladasz na cale wlosy i odrost nie rozni sie kolorem od pozostalosci?

Gość zxzxzx
A gdze tam!!!:) Najpierw nakladam na 10min na odrosty , a potem na całą długość -tak jest w instrukcji. Włosy mają jednolity kolor i nic się nie odróżnia. A co najważniejsze -nic się nie zmywa.

Gość heeeeeeeeeeeeeeejjj
korci mnie żeby spróbować, ale znajac moje szczęście kolor z odrostu splucze sie po tygodniu. no nic, dzieki 🌼

Gość heeeeeeeeeeeeeeejjj
albo jesli moglabym Cie prosic, wkleilabys linka z kolorem podobnym do Twoich naturalnych wlosow, chcialabym porownać.

Gość heeeeeeeeeeeeeeejjj
zxzxzxz moze jednak ?

Gość dasz rade
mnie to dopiero fryzjerka zalatwila mialam piekne grube dlugie wlosy, przyszlam mowie , ze chce podciac troche wycieniowa, no to sciela mi 3/4 wlosow, wystrzepila i sciala z dlugosci tak ze teraz kazdy wlos ma inna dlugosc m a s a k r a teraz musze czekac az mi wlosy odrosną i sobie je obetnę na rowno Wlosy wiaze teraz w kitke i upinam na maksa zeby nie wygldala jakby mnie prad kopnął

Gość szu szu szuuuuuuuuu
kup sobie szampon z JOANNY który nadaje włosom odcień platyny, likwiduje żółty odcień blondu. Jest skuteczny, polecam.