_Błyskotka_ 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Kochałam sie z moim mężem gumke zmienialismy 2 razy no ale nie doszedł we mnie (wtedy to on w ogóle nie doszedł ) potem jakos mnie w jajniku kuło ale potem było wszystko ok przestalo boleć... teraz mam dostac okres i czekam juz 2 dzien i nic... Ostatnio u mnie była powódz straszne nerwy i panika moze od tego sie spóznia?? Nie wiem jak to sie stało ale jeszcze mi sie nie urefulowało ale wczoraj w nocy mnie brzuch pobolewał i dziś rano a okresu nie ma:( Myslicie dziewczyny ze mogło dojść do czegoś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaaaaaaa Napisano Sierpień 13, 2010 na pewno nie - to wina stresu spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Błyskotka_ 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Tak myślisz?? Jezu tak sie boje ze szok:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolyndara Napisano Sierpień 13, 2010 Błyskotka jestem w podobnej sytuacji:/ stresuje sie bez powodu prawdopodobnie;/ mam nadzieje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kpiarz 0 Napisano Sierpień 13, 2010 napisz do bravo girl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosa1122 0 Napisano Sierpień 13, 2010 to na pewno przez stres. dwa dni to jeszcze nie duzo a zawsze lepiej zrobic test dla pewnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach