Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliviaaaaaaaa22

nie rozumiem kobiet które

Polecane posty

Gość Oliviaaaaaaaa22

nie dbają o siebie, nie golą się [pod pachami... na codzień widuję takie nieogolone na nogach lub pod pachami , te starsze to nawet gąszcz tam mają ! a młode tez czasem mają lekki zarost. przeciez to obrzydliwe jak tak można! albo damski wąsik... fu. golarka żeby ogolić sobie pachy naprawdę tak wiele nie kosztuje. czasu też nie wiele. nie wspomnę już o tłustych włosach, nieregulowaniu brwi , odrostach na cała głowę . niektóre babki mają dużo kasy ,a wogóle o siebie nie dbają. myślę ,że kobieta powinna być zadbana niezaleznie od wieku. zawsze wydepilowana, z zadbanymi włosami ,makijażem ,ładnie ubrana itd... a co widzę u niektórych kobeit mnie przeraża... nie rzadko u tych starszych dochodzi brak niektórych zębów czy duża nadwaga. Ja będę o siebie dbać nawet jak będę stara i o swoją skórę żebym się tak szybko nie zestarzała

Gość from the halls of montezuma
tak, tak, pogadaj sobie 🖐️

Gość Oliviaaaaaaaa22
wiem może to nie moja sprawa, ale poprostu dziwi mnie to jak kobiety mogą sie tak zaniedbywać?

tez takie widuję... widocznie wygląd dla nich nie jest najważniejszy, moze są zapracowane i nie mają czasu na takie zabiegi.

Gość Oliviaaaaaaaa22
nie mają czasu? znam kobiety też bardzo aktywne zawodowo ,a jednak ciagle zadbane. zresztą żeby ogolić pachy i nogi nie potrzeba wiele czasu.... zresztą jak atrakcyjność nie jest dla nich ważna to mogły by to chociaż robić dla jakiejś estetyki

Gość goodies
no jeśli twoim życiowym priorytetem jest nienaganny wygląd to gratuluję braku innych zajęć, też bym tak chciała 🖐️

Gość callendario
i myslisz, że uzywanie tych wszystkich mazidel ochroni cie przez starzeniem?? Heh:o

Gość callendario
poza tym sorry ale wyobraz sobie 70-latke golącą nogi czy pachy. Ustać taka dobrze nie moze a tu ma sie jeszcze depilowac bo jakiejs gowniarze widok przeszkadza.

Gość Oliviaaaaaaaa22
tak naprawdę żeby być w miarę zadbaną nie trzeba wiele kasy.tzn wiadomo kosmetyczka , fryzjer kosztują np ,ale żeby zadbać o siebie w granicach normy nie potrzeba majatku. ja np mam dośc dużo kasy ,a kupuje czasem w szmateksach bo są nowe rzeczy i nie raz firmowe i tanie...tylko musi się chcieć

a ja proponuję, żebyście się w ogóle nie goliły:) natura jest taka piękna:D

Gość Oliviaaaaaaaa22
ja mam nie raz wiele różnych zajęć i to godzę z dbaniem o siebie

ja golę pachy ale na drugi dzień mam juz takie odrosty troche których nie da się zgolić bo podrażni sie bardzo skóra a one i tak zostaną, to co jestem niechlujem? :O

Gość Oliviaaaaaaaa22
no ja bym z odrostami pod pachami nie wyszła na ulicę

Gość Oliviaaaaaaaa22
nie zamykają ,ale jakbym się czuła jakbym gdzieś podniosła rękę i wszyscy widzieli by te włoski ? :o

Gość ja mam odrosty bo
chce wrócić do naturalnego koloru !! nie ma innej metody niestety !! co nie oznacza że jest się od razu zaniedbana kobieta - te z makijażem i dobrym ciuchem często jak ściagną ubranie i zrobią demakijaż wygladają także na zaniedbane !!

Gość Oliviaaaaaaaa22
golę codziennie ,albo depiluję co jakieś czas tak żebym zawsze była gładka. myślę ,że kobieta pod pachami zawsze powinna być idealnie gładka na nogach podobnie. okolice bikini też depiluję ;) ale nie uważam ,że jest to konieczność jak ktoś nie lubi nie musi

a co w tym złego?, no nie ja nie wiem:O myślisz, że faceci nie wiedzą, że sobie pachy golisz?:) a jak golisz to i odrosty muszą być:D

Gość Oliviaaaaaaaa22
a co do tego czy kremy itd dają coś na opóźnienie starzenia. owszem uważam ,że tak. bo smaruje się rano i wieczorem kremem nivea czyli najprostszym przez kilka lat i każdy myśli ,ze mam ok 17 ,18 lat nie 22 . a skórę mam gładziutką

a zacznijmy od tego jestes naturalną blondynką czy brunetką?

Gość Oliviaaaaaaaa22
to ,że wg mnie to obrzydliwe te całe odrosty :O a co ty kriszo fan naturalnego owłosienia? no są i tacy..

Gość Oliviaaaaaaaa22
naturalnie jestem jasną szatynką

Gość bebzon
nie ma jak lampucery, którym własny wygląd spędza sen z powiek i które zamiast doszukać się drugiego dna w sytuacji powielają żałosne schematy. może i jesteś zadbana, ale durna jak but. proponuję zająć się swoją dupą albo jebnąć sobie na czoło: "jak o siebie nie dbasz, to do mnie nie podchodź", twój problem z oglądaniem takich babek zniknie i przestaniesz pierdolić na kafe jak potłuczona 🖐️

Gość Oliviaaaaaaaa22
o nie lampucery to ja nie przypominam ;) jestem dosć naturalna ,ale w innym tego słowa znaczeniu niż naturalnie owłosiona ;)

a ja jestem brunetką i nawet jak ogolę pachy to widać pod skórą tekie ciemne kropki czyli włoski A wyrywać ich nie będę bo strasznie boli kiedyś próbowałam woskiem to bolało jak diabli a nic prawie nie wyrwało:O

Oliviaaaaaaaa22 może ni aż taki wielki fan:) ale myślę, że niektóre kobiety się zadręczają, bo się jej odrosty się zrobiły na 0000000000,1mm :D

Gość Oliviaaaaaaaa22
bez przesady. chodzi mi o widoczne odrosty w postaci włosków, a nie mikroskopijne których nie widać gołym okiem

ona13 nawet nie próbuj tego wyrywać:) taka jest uroda brunetek i to jest nawet urocze jak dla mnie:)

Gość Oliviaaaaaaaa22
a co do 70 latek golących pachy... jeśli nie są bardzo schorowane nie mam nic przeciwko. niektóre 70-latki zyją bardzo aktywnie. za to niektóre 40-latki siedzą w domu , narzekają na zdrowie i nie bają o siebie bo im sie nie chce