Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruuuba baba z niejjjjhaha

moja figura ;pp zdj

Polecane posty

Gość kolejmy wieloryb...

zabieram sie za cwiczena brzuszki lekki truchcik itpmam 23 lata a tak sie zapuscilam:O:O io tak sobie pomyslalam ze jak dam tu zdj to mnie zwyzywacie wysmiejecie i ja bede miala wieksza motywacje bo przeciez wy tylko smiac sie umiecie

Gość zapuscilas sie babooo
i juz nie wrócisz do normalnego wygladu fuu to sadło blee

tragicznie nie jest...jak troche splaszczysz brzuch bedziesz lepiej wygladac...ale masz kurde wielkie biodra,choc domyslam sie,ze nawet jak jestes szczupla,to sa duze.typowa gruszka

Gość miodna pannica
Normalna budowa, ładna talia, paskudny stanik :o

tak szczerze masz racje biodra to zawsze mialam szerokie ale kiedys to nie bylo tak jak teraz i nie narzekalam masz moze jakies rady jak cwiczyc wlasnie zeby sie pozbyc tego tluszczu z nich?

Gość ja tam zadnego wciecia nie wid
ze :O:O

Gość necrotrup
mam takie same biodra :o i zawsze wyglądam na pulchną, nieważne czy ważę 100 kg, czy 50, przez te jebane biodra jestem wielorybem :o

co ma pizda do tuszy?! myje sie jesli o to ci chodzi:P i jakos nie zauwazylamzeby mi jebalo z niej moze twojej tam smierdzi ale to nie znaczy ze wszystkim od razu pacanie

w sumie brzuch do poprawy (czytaj spalić tłuszczyk z brzucha) i będzie bardzo ładna figura :)

a najlepsze jest to ze ja malo jem duzo rzeczy nie lubie np fastfoody itp tak sobie pomysle jak ja bym wygladala jak bym wszystko jadla masakra miesa nie jem nie slodze 4razy w tyg cos slodkiego chleb ciemny jem zamiast jasnego a tak wygladam:O

wracam z pracy to juz sil zbytnio nie mam ale postanowilam ze bede w koncu si ruszac bo tak to tylko tyle co w pracy dodam ze pracuje w fabryce praca fizyczna a ty sie ruszasz?jakos nie mam tego we krwi musze to jakos wplesc w zycie codzienne:O

Gość Cougargirl21
Cycki masz małe i niezła oponka na brzuchu :P

zrobienie co pewien czas kilku brzuszków nie zajmuje dużo czasu ;) sam ćwiczę o jakieś 2,5 miesiąc i moja postura znacznie się poprawiła brzucha już prawie nie mam klatka bardziej umięśniona (aktualnie robię codziennie 160-200 pompek w seriach po 20 co zajmuje mi około 5 minut dziennie. waga niewiele spadła ale wygląd się poprawił)

ok no to bye ide robic te cholerne brzuszki dzieki za jakis czas wstawiam nowe zdj z mam dadzieje jakimis rezultatami :D:D:D

tylko nastaw się na to ze rezultaty nie będą szybkie ;) u mnie przez miesiąc nic nie było widać. i z ciekawości zmierz się ile masz w brzuchu abyś potem wiedziała ile już straciłaś ;)

rzeczywiscie masz szerokie biodra:O bierz sie za siebie bo jak to zlejesz za jakis czas bedziesz miala duza nadwage...