Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

wierzycie bioenergoterapeutą?

Polecane posty

u nas w mieście jest jeden, podobno bardzo dobry, ludzie z niemic nawqet do niego jeżdzą, wielu lidziom pomógł, ktoś się moze zna na tym? wie ile taka wizyta kosztuje??

Gość mysle ze jednak
w zaleznosci jesli naprawde jest dobry warto sporobowac i przekonac sie taka wizata mysle miedzy 100-200 zl a czasmi siega 300 lecz ja nie wiem dokladnie i nigdy nie korzystalam :)

Gość mysle ze jednak
moja znajomabyla u takiego ze ja potrafil w pol pasie podczas dotyku przegiac do tylu :D sero autentyczne :D ona nawet sie zapierala myslala nie dam mu sie przegiac bo to nie mozliwe a on raczki i i i puuu zgiela sie do tylu :D

kurde ja normalnie juz nie kge żyć, tak mi leca, jestem teraz w nieczech, jak opłacą wsdzytsko to mi niewiele zostanie, jakieś 800 zł, ale chyba wpakuje to wszytsko we włosy, bo już niedługo bedę miała prześwity, kurde a moze to przez stres??? ale to juuz jakies 3 latar trwa@!!! a gdzie była Twoja koelżanka/

Gość mysle ze jednak
nie wiem gdzie ona byla gdzies na warmi ale moze warto najpierw pojsc do dermatologa badz skornej ?

byłam... z trądziku mnie wyleczyła, ale na włsoy w sumie nic nie dało byłam nawet u alkarza od włosów i tez nic, zrobił mi drogie badania i nic nie wykazało:/, gdybym miała chorobe skóry to tamta by zauwqażyła to.... moze to rzeczywiscie ze stresu.... po rozstaniu tak sie natężyło to, 2 lata tak juz mam:/ ehh... chyba powinnam kupiać sobie jakieś leki ziołowe na uspokojenie...

Gość TAK/////
konowały współpracują z kartelem farmaceutycznym,wypisują sama szkodliwa chemię. zioła są zdrowe,suplementy.

Gość TAK/////
zioła oczyszczające cały organizm by Tobie pomogły.