Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkakakak

ciaża?

Polecane posty

Gość jkakakak
hej, kochałam się z chlopakiem w gumie ale finiszował juz poza mna nadal w gumie:/ teraz mam mieć okres i sie boje, bo nie mam bólu piersi a zawsze był:( co o tym myślicie? wkręciłam coś sobei, że mogłam przenieść coś z na gumke bo zakładamy razem:( już nie wytrzymuje stresu ciagle płaczę;(

Gość jjj3216
wiem ze jak juz sie boisz i to na powaznie to nic nie da Ci pewnosci ze nie jestes w ciazy jesli nie dostaniesz okresu. sama tak mialam. ale mysle ze w Twoim przypadku nie jest mozliwe zebys byla w ciazy i zeby cokolwiek przenioslo sie palcami czy cos w tym stylu. spokojnie:)

Gość zrób test
jeśli teraz powinnaś mieć okres to będzie wiarygodny wynik a Ty przestaniesz się stresować...proste

Gość jkakakak
a jak się zabezpieczałaś? ja sie boję ze cos gdzieś jakimś cudem:( a miałam dni płodne:(

Gość jkakakak
jutro niby powinien być;/ mam różnie od 30 do 34 dni :/ przeważnie 32 .a kochałam się 8 , 15 dnai cyklu ;/

Gość jjj3216
ja od pocxatku biore tabletki ale czasami jest tak ze sie boje ze cos zle wzielam czy cos. potem sie z tego zawsze smieje ze jak zwykle panikuje. Twoj okres moze tez sie przesunać przez stres ale skoro jeszcze sie nie spoznia to na prawde nie ma co sie martwic. jak bedzie sie spoznial to zrob okres.

Gość jjj3216
zrob test ;p

Gość jkakakak
chciałabym umieć robić okres;p a uważacie,że jest jakieś ryzyko w ten sposób? przy założenu ,że gumka ok(zawsze sprawdzam nalewająć wode)

Gość jkakakak
no nalewam juz po stosunku,żeby sie upewnić czy nie jest uszkodzona:/ jeśli myślałaś ,że przed to źle przeczytałaś.

Gość jkakakak
studia, więc często się nie widujemy:/ dlatego poprzestajemy na gumkach. takiej silnej schizy dawno nie miałam;/ brak mi niektórych objawów jakie zwykle mam przed okresem

ja tez czesto sie nie widuje w czasie roku ale tabletki sa lepszym zabezpieczeniem mimo to. i przeciez sa wakacje wiec wiadomo ze jest wiecej spotkan. a po za tym jak dla mnie to masz za dlugie cykle a tabletki to ureguluja.

Gość jkakakak
narazie to ja schizuje ;/ nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo ze zaszlam...ale czuje sie zle ..moze dlatego ze od tyg prawie nic nie jem

Gość jkakakak
ktos jeszcze ma cos do powiedzenia?