Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia 66ujn

Sen proroczy? lotto

Polecane posty

Gość niunia 66ujn

Z niedzieli na poniedziałek przysniło mi się losowanie lotto, nie widziałam liczb ale słyszałam głos który je czytał, obudziłam sie i zapisałam te liczby. Miałam je wysłać ale jakoś zapomniałam. Wczoraj sprawdzaliśmy z mężem z ciekawosci jakie są wyniki, pamietam że wkurzał sie na mnie że wstaje w nocy i zapisuje te liczby. Nie uwierzycie, ale miałam szóstkę!!!!!!!!!!! I nie wysłamłam tego!!!! Jestem w szoku, a mąż sie do mnie nie odzywa.

Gość Lech Kaczyński prosto z Wawelu
nie uwierzę :)

Gość golciaa
ale provo :P

Gość to & owo
hahahahahahahaha." płacz glupa płacz"

Gość niunia 66ujn
pocieszcie mnie bo od wczoraj rycze nad swoją głupotą,że miałam szansę na lepsze życie i nie wykorzystałam jej. Nie pierwszy raz we śnie coś mi sie przyśni a potem sie sprawdza. Mąż powiedział tylko że może to i dobrze bo zepsuło by sie nam w głowie od tej kasy, a ja nie moge tego przeboleć...

Gość niunia 66ujn
to nie prowokacja. Mąż też by mi nie uwierzył, ale miałam w torebce tą kartke z tymi cholernymi liczbami, i jak to sprawdzaliśmy to prawie zemdlałam

Gość niunia 66ujn
ale wy jesteście głupi, jestem tu anonimowa i potrzebuje żeby mnie ktoś pocieszył, a nie zarzucał że kłamię, klamać to sobie moge znajomych, a tutaj od anonimowych osób oczekuję trochę wsparcia.

Gość mityłaman
znam lepsze kumpel kazał wysłac kumplowi totolotka i ten nie wysłał jak by wysłał to by wygrał 6 i za to go zabił

Gość niunia 66ujn
Ja naprawdę mam takie sny, kiedys sniła mi się śmierć dziewczyny której nie lubiłam. Jak powiedziałam to mamie, to stwierdziła że sny są na odwrót i że będzie długo żyła. A pół roku potem miała wypadek i zgineła, sen sie sprawdził, zapomniałabym o tym, ale prowadze pamiętnik i zapisałam wtedy ten sen, potem żałowałam że jej nie oszczegłam, ale skąd mogłam wiedzieć...

Gość niunia 66ujn
mąż też nie wierzył w takie rzeczy aż do wczoraj i nie uwierzył by gdyby sam tego nie zobaczył.

Gość kupa1222222
żal mi ciebie,sny prorocze? serio to chyba tylko wielki kac

Gość gość
Miałem raz sen z lotto w którym śniły mi się dwie liczby 3, 12. Zostały wylosowane nie w najbliższe tylko w następne losowanie. Od tamtego czasu próbuję dosyć często spowodować żeby mi się wszystkie a nie tylko dwie liczby przyśniły. A co do ciebie: jeśli jeszcze raz ci się przyśnią liczby to idź i wyślij kupon ze swoimi numerami.

Gość KarolPucz
Kurde dlaczego ja nigdy nie miałem takiego snu!Od razu włączyłbym stronę kuponylotto pl i obstawił xD