Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLiviasantan

imponuje wam faceci jeśli

Polecane posty

Gość OLiviasantan

dziewczyna potrafi być: -zorganizowana -do perfekcji zadbana -biega dzień w dzień o 6rano -poukładana -zawsze punktualna -bardzo uważa na to jak się odżywia -bardzo wrażliwa na czyjś ból i cierpienie no jednym słowem taka perfekcjonistka i taka drobnotkowa ...czy jest to dla was męczące?

Gość meczace
a dziewczyna ,ktora opisujesz ma ADHD???Czy fobie na punkcie perfekcji??

Gość OLiviasantan
drobnostkowa :) :O czemu ADHD? bo lubi biegać?:) dobra,pisze o sobie ...spotykam się z kimś i nagle czuje ,ze się wypala przy mnie bo mi się stale przy nim nudzi..najchętniej to bym podróżowała,biegała,pływała,tańczyła taniec brzucha ,albo jakis współczesny styl ... pomijając ,ze lubie zakupy i lubie dobrze wyglądać ..:O ale nie szykuje się idąc gdzieś 5h tylko godzinka mi starczy .. czuje,ze jestem męcząca.. :O

Gość OLiviasantan
po co mi facet?:_ dobre pytanie,a nie zastanawiałam się nad tym.. to miłe uczucie kiedy jest ze mną i potrafimy ze sobą o prawie wszystkim rozmawiać ,jeszcze jak się rozumiemy to jestem w niebie. Tak trudno mi wytłumaczyć po co mi facet.. a po co Tobie dziewczyna?

Dla mnie może być, pod warunkiem, że -nie będziesz mi smęciła abym rzucił palenie -możesz nie jeść schaboszczaków i ziemniaczków z tłuszczem, ale tego ode mnie nie wymagaj :P -byle nie histeryczka Chociaż nigdy nie spotkałem takiej dziewczyny :D a już napewno nie taką, która była "zawsze punktualna " :D

Gość poważnieee
"do perfekcji zadbana" czyli...? codzienny dokładny prysznic z peelingiem, balsamowanie całego ciała, wizyta u kosmetyczki na czyszczenie twarzy, regulację brwi, manicure, pedicure, depilacja laserowa całego ciała, ciało opalone w 100%, nie masz żadnych pryszczy, żadnych innych niedoskonałości skórnych, cellulitisu, wszystkie Twoje zęby są białe i równiutkie, zawsze masz delikatny makijaż, czyste, idealnie ułożone włosy, pięknie pachniesz, Twoje ubrania zawsze są czyste, wyprasowane i idealnie dobrane kolorystycznie razem z dodatkami...? tak jest?

Gość poważnieee
hehe, ja jestem zawsze punktualna uważam, że spóźnianie się to brak szacunku do czyjegoś czasu, dlatego zawsze jestem albo dwie, trzy minuty wcześniej, albo idealnie o czasie. :) nigdy jeszcze się nie spóźniłam nigdzie, tylko raz do szkoły z powodu opóźnionego autobusu.. :D

Gość OLiviasantan
poważniee-z tym prysznicem tak,ale peeling robie tylko wtedy kiedy czuje,ze jest mi on potrzebny no tak 1-2 razy w tyg. balsamowanie po kazdym wyjsciu z wody,nie chodze do kosmetyczek ,cere mam bez pryszczy sama tak się jakos uchowała,brwi sobie sama reguluje,paznokcie sama maluje mam ładną chudą płytkę ,więc nie sprawia mi to trudności,ciało mam jędrne w końcu biegam i odzywiam sie prawidłowo myśle..,białe zeby mam i proste(nosiłam dawniej aparat ) zawsze mam delikatny makijaż jak wychodze,a jak siedze w domu to po co,włosy zawsze czyste i muszą wygladać dobrze bo mnie nerwica bierze,czy pachne pięknie? tego nie wiem ..używam różnych perfum chociaż ostatnio stale pachne scarlett johansson ,ubrania dobrane kolorystyczne+dodatki owszem..nie lubie czuc się jak wiesniara,albo papuga.. co do palenia fajek to mi to nie przeszkadza .. sama pale na imprezach ,punktualna jestem i tego też wymagam ..nie jestem histeryczką,ale w ciszy sobie popłacze jak mnie coś wzruszy :D masakra co:)

Gość poważnieee
skóra na piętach w jakim stanie? co z depilacją? co z opalenizną?

Gość OLiviasantan
zawsze szczery-pewnie chodzi ci o ten fragment "..najchętniej to bym podróżowała,biegała,pływała,tańczyła" a czy napisałam ,ze chciałabym to wszystko robic samotnie? to chyba logiczne,ze skoro się z kimś spotykam i lubie z nim niektóre z tych rzeczy robić to znaczy,ze jest mi z tym dobrze,tylko szkoda mi go czasem bo czuje,ze nie nadąża za mną i może być to dla niego męczące.

Gość OLiviasantan
z tą skórą na piętach :D to chyba każdy powinien o to zadbać..depilacja jak depilacja,a opalam się tylko w wakacje ,żadne solarium .. mam brzoskwiniową karnacje ..nie jestem ani blada,ani ciemna .. opalam się na brązowo :D

Gość jak jesteś piękną kobietą
a pozwoliłabyś mi klękąc przed tobą i robić sobie peeling,ucząc najpierw jak to robić,

Gość OLiviasantan
a ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem ,czego ci nie bede ułatwiać ,ani tłumaczyć.. przeczytaj uważnie jeszcze raz co napisałam w ostatniej odpowiedzi do ciebie i wyłap jedno dosyć sporo w tym przypadku znaczące słowo.;)

Gość maka maka mehl
Jestes z siebie dumna,i troche zalatuje mi to juz narcyzem.Jak dlamnie odpadasz,i ktos tu dobrze napisal,cos jak dziewczyna z ADHD

Gość poważnieee
moim zdaniem, dziewczyno, jesteś zadufana w sobie. :) ja też jestem dziewczyną, robię wiele różnych rzeczy, które mnie fascynują, ale nie są to sprawy, o których informuje faceta na "dzień dobry", także zawsze gdy kogoś poznaję jestem czystą kartą, przekonuję go do siebie swoim charanterem i osobowością. nie robie różnych rzeczy po to, żeby się komuś przypodobać - robię to dla siebie, także nie obchodzi mnie to, co inni sobie myślą i czy dla kogoś jest męczące to, że lubię grać na pianinie, pływać godzinami w basenie, albo grać w tenisa - to jest czas, który poświęcam na to, co kocham. jeśli faceta by to męczyło, nie musiałby tego robić ze mną, może się zająć też swoimi sprawami - nie ingeruję w to. prawda jest taka, że szukasz tutaj jakiegoś podziwu, czy uwielbienia, ale niestety nie robisz nic wielkiego... gdybyś powiedziała "trenuję codziennie kick boxing, krav magę i karate" - to było by coś co z jednej strony budzi podziw, jest intrygujące, ale też bałabym się kogoś takiego.. :D w tym, czym się zajmujesz nie ma nic męczącego, ani dziwnego - jesteś przeciętna.

Gość OLiviasantan
hehe;) tak się teraz zastanawiam,może ja faktycznie mam ADHD skoro mam na to wszystko siłe .. to stałe dbanie o siebie,o związek,bieganie,gotowanie zdrowych i smacznych rzeczy..imprezuje dużo

Gość poważnieee
"może ja faktycznie mam ADHD skoro mam na to wszystko siłe .. to stałe dbanie o siebie,o związek,bieganie,gotowanie zdrowych i smacznych rzeczy..imprezuje dużo" faktycznie na to trzeba mieć bardzo dużo siły :D hahahahaha biegasz rano ile czasu..? godzinę? dbanie o siebie, podobnie jak gotowanie to przyjemność i jedne z czynności jakie każdy człowiek wykonuje każdego dnia. co w tym wielkiego? :o

Gość OLiviasantan
poważnie-owszem,jestem przeciętna;) czy szukam u was internetowych forumowiczów ,których nigdy na oczy nie zobacze podziwu? oo tak ! marze o tym ... zadufana w sobie pewnie też jestem .. z ADHD i czyms tam jeszcze co kto woli ;) ja się pytam,czy jestem męcząca ,a ty mi z gównem wylatujesz:O przeciez ja mu nie każe biegac ze mną,jeść tego co ja itp. ale jestem w ciągłym ruchu ,gdzies wychodze ,cos robie i on tez wtedy chcce ze mną poprzebywać więc robimy większosć rzeczy wspólnie.. ale czuje czasem,ze wygasa przy mnie i czuje sie drugoplanowo

Gość Karton pudlo
Czyli na spontaniczny seks,niema na co liczyc z toba,jestes punktualna wiec,godziny seksik w aucie przed imprezka odpada,poranny seksik odpada,a jeszcze jakbym przyszedl zmeczony po pracy,i mial slyszec szuranie o 6 rano???Najgorsze dla faceta miec babke,co gra wariata z przesadnoscia ze zdrowym zarciem buuuuuu

Gość OLiviasantan
zawsze szczery-ty lepiej poradz sobie z czytaniem ze zrozumieniem,a jak w dalszym ciągu ci to nie bedzie wychodzic to udaj sie do szkoły ,moze w koncu tam cie czegos nauczą;) i nie niuniuj mi tu cioto siedząca na damskim forum:) oczywiscie zaraz padnie pytanie "gdzie jest napisane,ze to damskie forum" hehe:D

Gość poważnieee
odp: TAK, JESTEŚ MĘCZĄCA. wymyślasz problemy z dooopy, trujesz dooope, przechwalasz sie, jesteś zarozumiała. domyślam się, że nikt Cie nie lubi. :(