Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21ania21x

Chcę mieszkać w Warszawie-proszę o opinie

Polecane posty

Gość 21ania21x

Witam. Chciałabym się przeprowadzić do stolicy, ale na prawdę nie wiem do jakiej dzielnicy. Czytalam już kilka opini, że najgorszy jest Mokotów i Praga.. Ale może orientujecie sie w jakiej dzielnicy jest BEZPIECZNIE (znaczy wyjde z domu o 21 i jakiś dres na mnie naskoczy, albo menel) imprezuje czasem w klubach tak więc wracam późno do domu i chciałabym mieć poczucie bezpiecznego powrotu do domu. Jakie są Wasze opinie o dzielnicach Wawy? chciałabym tylk uzasadnione wypowiedzi.. licze na waszą pomoc ;-)

Gość gość
Ciekawie wygląda inwestycja – Dom pod Orzechem (www.dom-pod-orzechem.pl). Mocno się nad nią zastanawiamy z małżonką. Dobry dojazd do centrum, dużo zieleni, w części wspólnej ogród, parking podziemny, niedaleko CH Reduta. Lokalizacja bardzo fajna, co do ceny to najniższa nie jest, ale standard wykończenia za to bardzo wysoki. Do wzięcia się lokale w metrażu od 60 do 135 metrów.

Gość gość
Moim zdaniem Stara Ochota, Bielany, część górnego Mokotowa, Kabaty, Natolin. Z całą pewnością nie obie Pragi. Śródmieście też jest pełne menelstwa, ale tam życie tętni do późna.